Havit Gamenote KB884l alınır mı?

Bütçe
1000-2000

shadowfleym

Zeptopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam öncelikle, kahverengi switch veya red switch klavye arıyordum, Aula ve Havit klavyeler ilgimi çekti fiyatı dolayısı ile Havit Gamenote KB884l hoşuma gitti, sizce klavye nasıl? Bu fiyat bandında daha iyi klavyeler var mı?

Evet hocam görmüştüm klavyeyi fakat arkadan aydınlatmalı bu klavye yani karanlıkta görmek sıkıntı olmasın?

Alın geçin, KB884l modeline göre kat ve kat daha kaliteli diyebiliriz.

Çok ikilemde bıraktınız teşekkürler

Evet hocam görmüştüm klavyeyi fakat arkadan aydınlatmalı bu klavye yani karanlıkta görmek sıkıntı olmasın?

Çok ikilemde bıraktınız teşekkürler

Tuşları ezbere biliyorsanız sorun olmaz, alışırsınız en kötü değiştirirsiniz. F87 Pro varken pek goz atmak mantıksız hocam.

Tuşları ezbere biliyorsanız sorun olmaz, alışırsınız en kötü değiştirirsiniz. F87 Pro varken pek goz atmak mantıksız hocam.

Tuşları ezbere bilmiyorum hocam açıkçası ben Türkçe klavye arıyorum iki klavyede de Türkçe harfler (ö ç) gibi küçük yazılmış büyük halini bulamaz mıyım?

Tuşları ezbere bilmiyorum hocam açıkçası ben Türkçe klavye arıyorum iki klavyede de Türkçe harfler (ö ç) gibi küçük yazılmış büyük halini bulamaz mıyım?
Sanmam, büyük ihtimalle aldığınızda farketmezsiniz bile, dediğim gibi en kötü keycap değiştirirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…