ImTheYusuf Femtopat Katılım 28 Haziran 2025 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2025 #1 %75 klavye almak istiyorum fiyatı 1800TL brown ve red hali var brown switchli olani göze daha güzel geliyor. Red ile arasında çok fark var midir?
%75 klavye almak istiyorum fiyatı 1800TL brown ve red hali var brown switchli olani göze daha güzel geliyor. Red ile arasında çok fark var midir?
lavyy123 Picopat Katılım 17 Haziran 2025 Mesajlar 834 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2025 #2 ImTheYusuf dedi: %75 klavye almak istiyorum fiyatı 1800TL brown ve red hali var brown switchli olani göze daha güzel geliyor. Red ile arasında çok fark var midir? Genişletmek için tıkla... https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-royal-kludge-r75-us-layout-linear-switch-kablolu-mekanik-oyuncu-si-fiyati,860959960.html Bu ürüne veya bütçe çıkarsa mchose g75 pro'ya bakabilirsiniz. Red ve brown switch arasındaki ses farkına youtube'dan bakabilirsiniz.
ImTheYusuf dedi: %75 klavye almak istiyorum fiyatı 1800TL brown ve red hali var brown switchli olani göze daha güzel geliyor. Red ile arasında çok fark var midir? Genişletmek için tıkla... https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-royal-kludge-r75-us-layout-linear-switch-kablolu-mekanik-oyuncu-si-fiyati,860959960.html Bu ürüne veya bütçe çıkarsa mchose g75 pro'ya bakabilirsiniz. Red ve brown switch arasındaki ses farkına youtube'dan bakabilirsiniz.
T Tahsin000777 Decapat Katılım 24 Haziran 2023 Mesajlar 103 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2025 #3 ImTheYusuf dedi: %75 klavye almak istiyorum fiyatı 1800TL brown ve red hali var brown switchli olani göze daha güzel geliyor. Red ile arasında çok fark var midir? Genişletmek için tıkla... Ben iki switchide kullandım brown daha tok bir ses veriyor ama tabii klavvyenin keycapsi farklı olduğu için sesdee değişir.
ImTheYusuf dedi: %75 klavye almak istiyorum fiyatı 1800TL brown ve red hali var brown switchli olani göze daha güzel geliyor. Red ile arasında çok fark var midir? Genişletmek için tıkla... Ben iki switchide kullandım brown daha tok bir ses veriyor ama tabii klavvyenin keycapsi farklı olduğu için sesdee değişir.
Yoneistaken Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 17 Ağustos 2022 Mesajlar 2.993 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 5060 Ti 16 GB, R5 7500F, Hyper H411 Kule Tipi Soğutucu, Biostar 650MT, 32 GB 5600 MHz DDR5 RAM, 1 TB M.2 SSD 5000 Okuma/Yazma, 650W PSU, XPG Kasa. Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2025 #4 ImTheYusuf dedi: %75 klavye almak istiyorum fiyatı 1800TL brown ve red hali var brown switchli olani göze daha güzel geliyor. Red ile arasında çok fark var midir? Genişletmek için tıkla... MCHOSE G75 Pro Black Green Cabbage Tofu Klavye Dayanıklı double-shot PBT tuş başlıkları ile bu klavye hem konforu hem de üretkenliği artırarak çalışma alanınıza değerli bir katkı sağlar. www.gaming.gen.tr Al geç. İyzico ve Parolapara ile 1700 TL'ye düşüyor.
ImTheYusuf dedi: %75 klavye almak istiyorum fiyatı 1800TL brown ve red hali var brown switchli olani göze daha güzel geliyor. Red ile arasında çok fark var midir? Genişletmek için tıkla... MCHOSE G75 Pro Black Green Cabbage Tofu Klavye Dayanıklı double-shot PBT tuş başlıkları ile bu klavye hem konforu hem de üretkenliği artırarak çalışma alanınıza değerli bir katkı sağlar. www.gaming.gen.tr Al geç. İyzico ve Parolapara ile 1700 TL'ye düşüyor.