Merhaba. Havit Gamenote KB884l klavye sizce nasıl almaya değer mi? Havit'in kendi sitesinde stok yok ancak başka bir forum sahibi fiyatın çok az aşağısına 1500 TL'ye satıyor şu an. (ismini verirsem sıkıntı olur diye düşündüm) Sizce bunu mu almalıyım yoksa 1.5k civarı başka daha iyi F/P klavye var mıdır? Boyutu %100 veya en küçük boyut olarak bu Havit'in klavyesi boyutunda olabilir. bunda Türkçe Q tuş takımı yok o beni biraz düşündürüyor.
Merhaba. Havit Gamenote KB884l klavye sizce nasıl almaya değer mi? Havit'in kendi sitesinde stok yok ancak başka bir forum sahibi fiyatın çok az aşağısına 1500 TL'ye satıyor şu an. (ismini verirsem sıkıntı olur diye düşündüm) Sizce bunu mu almalıyım yoksa 1.5k civarı başka daha iyi F/P klavye var mıdır? Boyutu %100 veya en küçük boyut olarak bu Havit'in klavyesi boyutunda olabilir. bunda Türkçe Q tuş takımı yok o beni biraz düşündürüyor.
Eğer ekranı önemli değilse k87 Pro da bakabilirsiniz. Onun dışında kullandıkları switchler iyi değil fakat hot-swap olduğu için değiştirebiliyorsunuz. Eğer bir kusuru yoksa alabilirsiniz. 75% tercih ederseniz Ak820Max şuan en mantıklısı.
Eğer ekranı önemli değilse K87 Pro da bakabilirsiniz. Onun dışında kullandıkları switchler iyi değil fakat hot-swap olduğu için değiştirebiliyorsunuz. Eğer bir kusuru yoksa alabilirsiniz. 75% tercih ederseniz AK820MAX şu an en mantıklısı.