Merry_01 Hectopat Katılım 13 Nisan 2022 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2024 #1 Havit Gamenote KB884l vida veya benzeri bir şey bulamadım sökemiyorum nasıl sökerim?
tooesperhd Hectopat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 526 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2024 #2 Fotoğraf veya herhangi bir görsel iletmeden yardımcı olamayız. Bu arada driverların güncel mi?
Fatih Mankan Decapat Katılım 7 Eylül 2023 Mesajlar 379 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3050 İ3 12100F 16 GB 3200MHZ RAM 500 GB SSD Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2024 #3 Ben tuşun arasına kürdan sokup çıkarıyorum. Denendi, Onaylandı.
Monarch Leviathan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 3.319 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer The Hearth of Turkey, Eskişehir 21 Ağustos 2024 #4 Merry_01 dedi: Havit Gamenote KB884l vida veya benzeri bir şey bulamadım sökemiyorum nasıl sökerim? Genişletmek için tıkla... Yanlış hatırlamıyorsam gasket yapılıydı bu yüzden yanlarda klips var onları kart gibi bir şeyle açıp kasasını sökeceksin.
Merry_01 dedi: Havit Gamenote KB884l vida veya benzeri bir şey bulamadım sökemiyorum nasıl sökerim? Genişletmek için tıkla... Yanlış hatırlamıyorsam gasket yapılıydı bu yüzden yanlarda klips var onları kart gibi bir şeyle açıp kasasını sökeceksin.
Merry_01 Hectopat Katılım 13 Nisan 2022 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2024 #5 Monarch Leviathan dedi: Yanlış hatırlamıyorsam gasket yapılıydı bu yüzden yanlarda klips var onları kart gibi bir şeyle açıp kasasını sökeceksin. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim çok yardımcı oldun gerçekten de sökmesi takması gayet basitmiş herhangi bir vida gerektirmiyomuş tooesperhd dedi: Fotoğraf veya herhangi bir görsel iletmeden yardımcı olamayız. Bu arada driverların güncel mi? Genişletmek için tıkla... driverlar ne alaka
Monarch Leviathan dedi: Yanlış hatırlamıyorsam gasket yapılıydı bu yüzden yanlarda klips var onları kart gibi bir şeyle açıp kasasını sökeceksin. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim çok yardımcı oldun gerçekten de sökmesi takması gayet basitmiş herhangi bir vida gerektirmiyomuş tooesperhd dedi: Fotoğraf veya herhangi bir görsel iletmeden yardımcı olamayız. Bu arada driverların güncel mi? Genişletmek için tıkla... driverlar ne alaka