Cakpro Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2025 #1 Karşıma bu set çıktı, tüm ekipmanlarım da bozuk. Daha iyi fiyatlı bir şey bulamadım. Sizce alayım mı?
Karşıma bu set çıktı, tüm ekipmanlarım da bozuk. Daha iyi fiyatlı bir şey bulamadım. Sizce alayım mı?
DarkDeler Nanopat Katılım 22 Mayıs 2025 Mesajlar 905 Çözümler 10 Yer Türkiye 17 Ağustos 2025 #2 Cakpro dedi: Karşıma bu set çıktı, tüm ekipmanlarım da bozuk. Daha iyi fiyatlı bir şey bulamadım. Sizce alayım mı? Eki Görüntüle 2557506 Genişletmek için tıkla... Böyleleri genelde alınmaz uzun kullanim suresi olmaz mouse ağır olur hemen bozulur yasamistim ayrı ayrı almak daha iyi.
Cakpro dedi: Karşıma bu set çıktı, tüm ekipmanlarım da bozuk. Daha iyi fiyatlı bir şey bulamadım. Sizce alayım mı? Eki Görüntüle 2557506 Genişletmek için tıkla... Böyleleri genelde alınmaz uzun kullanim suresi olmaz mouse ağır olur hemen bozulur yasamistim ayrı ayrı almak daha iyi.
eness24 Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 2.848 Çözümler 20 Yer Erzincan Refahiye <3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2025 #3 Cakpro dedi: Karşıma bu set çıktı, tüm ekipmanlarım da bozuk. Daha iyi fiyatlı bir şey bulamadım. Sizce alayım mı? Eki Görüntüle 2557506 Genişletmek için tıkla... Alınmaz.
Cakpro dedi: Karşıma bu set çıktı, tüm ekipmanlarım da bozuk. Daha iyi fiyatlı bir şey bulamadım. Sizce alayım mı? Eki Görüntüle 2557506 Genişletmek için tıkla... Alınmaz.