monthean Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2018 Mesajlar 1.245 Çözümler 1 11 Şubat 2021 #1 Başlıktaki gibi mouseme uygun driverı bulamadım. Kutudan CD çıktı mı hatırlamıyorum. Havit'in kendi sitesine de baktım. Bu mousenin driverini nereden indirebilirim? Şimdiden teşekkürler.
Başlıktaki gibi mouseme uygun driverı bulamadım. Kutudan CD çıktı mı hatırlamıyorum. Havit'in kendi sitesine de baktım. Bu mousenin driverini nereden indirebilirim? Şimdiden teşekkürler.
Çözüm Kokona Shiki 11 Şubat 2021 monthean dedi: Denemiştim onu fakat renk vesaire seçtiğimde hiçbir tepki vermiyor driver olduğu doğru ama çalışmıyor yani. Oradaki işlemler mouseye yansımıyor. Genişletmek için tıkla... Bunu denediniz mi? MS1001_drive.exe drive.google.com
monthean dedi: Denemiştim onu fakat renk vesaire seçtiğimde hiçbir tepki vermiyor driver olduğu doğru ama çalışmıyor yani. Oradaki işlemler mouseye yansımıyor. Genişletmek için tıkla... Bunu denediniz mi? MS1001_drive.exe drive.google.com
thErenSK0 Hectopat Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 705 Makaleler 3 Çözümler 3 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2023 #11 eakbay2 dedi: Bende Finding Device Diyor Sonra Tamam Diyor Öyle Kalıyor Sorun Nedir? Genişletmek için tıkla... Çözümü buldunuz mu hocam? Artı 0 Eksi
eakbay2 dedi: Bende Finding Device Diyor Sonra Tamam Diyor Öyle Kalıyor Sorun Nedir? Genişletmek için tıkla... Çözümü buldunuz mu hocam?