G Güray Çako Femtopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2021 #1 Selamlar dostlar bugün havit Gamenote MS1002 Gaming mouse aldım kişisel ayarlarımı yapmak için driver arıyorum fakat bulamıyorum kullanan veya bilen varsa bana linkini atabilir mi? Ürün için: Havit Gamenote Gamer Mouse, RGB, 800-1600-2400-3200 DPI, USB, MS1002: Amazon.com.tr Son düzenleyen: Moderatör: 11 Mart 2021
Selamlar dostlar bugün havit Gamenote MS1002 Gaming mouse aldım kişisel ayarlarımı yapmak için driver arıyorum fakat bulamıyorum kullanan veya bilen varsa bana linkini atabilir mi? Ürün için: Havit Gamenote Gamer Mouse, RGB, 800-1600-2400-3200 DPI, USB, MS1002: Amazon.com.tr
Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 11 Mart 2021 #2 Bu konuda linkini paylaşmıştım. [URL unfurl="true"]https://www.technopat.net/sosyal/konu/havit-gamenote-ms1001-icin-driver.1331795/post-9531453[/URL] Son düzenleme: 11 Mart 2021
Bu konuda linkini paylaşmıştım. [URL unfurl="true"]https://www.technopat.net/sosyal/konu/havit-gamenote-ms1001-icin-driver.1331795/post-9531453[/URL]
G Güray Çako Femtopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2021 #3 Kokona Shiki dedi: Bu konuda linkini paylaşmıştım. Çözüldü: Havit Gamenote MS1001 için driver Başlıktaki gibi mouseme uygun driverı bulamadım. Kutudan CD çıktı mı hatırlamıyorum. Havit'in kendi sitesine de baktım. Bu mousenin driverini nereden indirebilirim? Şimdiden teşekkürler. www.technopat.net Genişletmek için tıkla... 1001 değil 1002 model.
Kokona Shiki dedi: Bu konuda linkini paylaşmıştım. Çözüldü: Havit Gamenote MS1001 için driver Başlıktaki gibi mouseme uygun driverı bulamadım. Kutudan CD çıktı mı hatırlamıyorum. Havit'in kendi sitesine de baktım. Bu mousenin driverini nereden indirebilirim? Şimdiden teşekkürler. www.technopat.net Genişletmek için tıkla... 1001 değil 1002 model.
Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 11 Mart 2021 #4 Güray Çako dedi: 1001 değil 1002 model. Genişletmek için tıkla... Bu model için özel yazılım bulunmuyor, tak-çalıştır olarak geçiyor Havit'in sitesinde.
Güray Çako dedi: 1001 değil 1002 model. Genişletmek için tıkla... Bu model için özel yazılım bulunmuyor, tak-çalıştır olarak geçiyor Havit'in sitesinde.
G Güray Çako Femtopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2021 #5 Kokona Shiki dedi: Bu model için özel yazılım bulunmuyor, tak-çalıştır olarak geçiyor Havit'in sitesinde. Genişletmek için tıkla... Buldum yazılımı var fakat farklı isim isteyen olursa yardımcı olabilirim.
Kokona Shiki dedi: Bu model için özel yazılım bulunmuyor, tak-çalıştır olarak geçiyor Havit'in sitesinde. Genişletmek için tıkla... Buldum yazılımı var fakat farklı isim isteyen olursa yardımcı olabilirim.
Atılganto Decapat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tasarımcı 22 Nisan 2021 #6 Güray Çako dedi: Buldum yazılımı var fakat farklı isim isteyen olursa yardımcı olabilirim. Genişletmek için tıkla... bana lazım atabilir misin?
Güray Çako dedi: Buldum yazılımı var fakat farklı isim isteyen olursa yardımcı olabilirim. Genişletmek için tıkla... bana lazım atabilir misin?
KağanScrolly Femtopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2021 #7 Güray Çako dedi: Buldum yazılımı var fakat farklı isim isteyen olursa yardımcı olabilirim. Genişletmek için tıkla... Bana lazım. Yeni aldım. Bana da atar mısın?
Güray Çako dedi: Buldum yazılımı var fakat farklı isim isteyen olursa yardımcı olabilirim. Genişletmek için tıkla... Bana lazım. Yeni aldım. Bana da atar mısın?
G Güray Çako Femtopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2021 #8 Atılganto dedi: Bana lazım atabilir misin? Genişletmek için tıkla... HV-MS762_Setup_V1.0.5-en-de-ru-jp.exe drive.google.com Buyurun. KağanScrolly dedi: Bana lazım. Yeni aldım. Bana da atar mısın? Genişletmek için tıkla... HV-MS762_Setup_V1.0.5-en-de-ru-jp.exe drive.google.com Buyurun.
Atılganto dedi: Bana lazım atabilir misin? Genişletmek için tıkla... HV-MS762_Setup_V1.0.5-en-de-ru-jp.exe drive.google.com Buyurun. KağanScrolly dedi: Bana lazım. Yeni aldım. Bana da atar mısın? Genişletmek için tıkla... HV-MS762_Setup_V1.0.5-en-de-ru-jp.exe drive.google.com Buyurun.
KağanScrolly Femtopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2021 #9 Güray Çako dedi: HV-MS762_Setup_V1.0.5-en-de-ru-jp.exe drive.google.com Buyurun. HV-MS762_Setup_V1.0.5-en-de-ru-jp.exe drive.google.com Buyurun. Genişletmek için tıkla... Çalıştırdığımda device is disconnected diyor KağanScrolly dedi: Çalıştırdığımda device is disconnected diyor Genişletmek için tıkla... tamam başka bir yerden indirdim hallettim isterseniz atarım eğer bu link olmazsa Son düzenleme: 28 Nisan 2021
Güray Çako dedi: HV-MS762_Setup_V1.0.5-en-de-ru-jp.exe drive.google.com Buyurun. HV-MS762_Setup_V1.0.5-en-de-ru-jp.exe drive.google.com Buyurun. Genişletmek için tıkla... Çalıştırdığımda device is disconnected diyor KağanScrolly dedi: Çalıştırdığımda device is disconnected diyor Genişletmek için tıkla... tamam başka bir yerden indirdim hallettim isterseniz atarım eğer bu link olmazsa
fiko97x Femtopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2021 #10 Güray Çako dedi: Buldum yazılımı var fakat farklı isim isteyen olursa yardımcı olabilirim. Genişletmek için tıkla... Bana olur musun kardesım? Ben bulamıyorum. KağanScrolly dedi: Çalıştırdığımda device is disconnected diyor tamam başka bir yerden indirdim hallettim isterseniz atarım eğer bu link olmazsa Genişletmek için tıkla... Çağan bana yazarmısın driver ismini bende de davice hatası var Son düzenleme: 8 Mayıs 2021
Güray Çako dedi: Buldum yazılımı var fakat farklı isim isteyen olursa yardımcı olabilirim. Genişletmek için tıkla... Bana olur musun kardesım? Ben bulamıyorum. KağanScrolly dedi: Çalıştırdığımda device is disconnected diyor tamam başka bir yerden indirdim hallettim isterseniz atarım eğer bu link olmazsa Genişletmek için tıkla... Çağan bana yazarmısın driver ismini bende de davice hatası var