HAVİT Gamenote MS814 orta tuşu yamuk geldi

Arkadaşlar yukarıda belirttiğim fareden var elimde.
Farenin orta tuşu biraz yumuşak geldi. Eğer bu fareden kullanan varsa söyleyebilir mi? İade etmek istiyorum, dün geldi mouse.
İleride iade açısından sıkıntı yapmasınlar sonra.
Bu arada mouse hakkında soracağınız bütün soruları cevaplarım.

Arkadaşlar yukarıda belirttiğim fareden var elimde.
Farenin orta tuşu biraz yumuşak geldi. Eğer bu fareden kullanan varsa söyleyebilir mi? İade etmek istiyorum, dün geldi mouse.
İleride iade açısından sıkıntı yapmasınlar sonra.
Bu arada mouse hakkında soracağınız bütün soruları cevaplarım.
Bence mouse eline iyi oturduysa ve scroll hariç memnun isen servise gönder.

İade konusunda her satıcı aynı olmuyor. Kimisi sıkıntısız iade alırken, kimisi de sorun çıkartıyor. Nereden aldınız ürünü?
Gamenote MS814 Kablolu RGB Optik Oyuncu Mouse Fiyatları ve Özellikleri
Mağazaya biraz baktım %100 puanı var ve sıkıntı çıkarırsada tüketim haklarına başvururum 14 gün içerisinde iade yapması zorunlu
Arkadaşlar yokmu bu mouseu kullanan belkide kronik bir sıkıntıdır en ufak dokunmada mouse wheel haraket ediyor boşta gibi biraz .

Son düzenleme:
Gamenote MS814 Kablolu RGB Optik Oyuncu Mouse Fiyatları ve Özellikleri
Mağazaya biraz baktım %100 puanı var ve sıkıntı çıkarırsa da tüketici haklarına başvururum 14 gün içerisinde iade yapması zorunlu.
Arkadaşlar yok mu bu fareyi kullanan belki de kronik bir sıkıntıdır en ufak dokunmada mouse wheel hareket ediyor boşta gibi biraz.

Hocam fareden memnunsanız, iade etmek yerine değişim talep edin. Yaşadığınız sorunları söylerseniz değişim yapabilirler. Bir nevi ürün size kusurlu gelmiş.

Hocam fareden memnunsanız, iade etmek yerine değişim talep edin. Yaşadığınız sorunları söylerseniz değişim yapabilirler. Bir nevi ürün size kusurlu gelmiş.
Hocam fareden memnunum ama değişim talep edersem servise yollama gibi bi sıkıntıda olucak bimiyorum siz ne kadar önem veriyosunuz ama farenin içi açılıcak mouse tekerleği falan değişecek bu tür şeyler benim canımı sıkıyor aynı motoru açılmış araba gibi oluyor sıfır ürün sıfırdır o yüzden iade edip aynısını alma taraftarıyım bilmem anlatabildimmi kendimi.

Hocam fareden memnunum ama değişim talep edersem servise yollama gibi bir sıkıntıda olacak bilmiyorum siz ne kadar önem veriyorsunuz ama farenin içi açılacak mouse tekerleği falan değişecek bu tür şeyler benim canımı sıkıyor aynı motoru açılmış araba gibi oluyor sıfır ürün sıfırdır o yüzden iade edip aynısını alma taraftarıyım bilmem anlatabildim mi kendimi.

Evet hocam, anladım sizi. Karar sizin umarım olumlu sonuç alırsın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı