Bende sanırım aynısının noname hali var. Temu'dan almıştım 1500 TL civarına. Ürün tıpatıp aynısı. Ben yaklaşık 4 aydır kullanıyorum. Gayet beğeniyorum ve sesimi de temiz iletiyor.
Bende sanırım aynısının noname hali var. Temu'dan almıştım 1500 TL civarına. Ürün tıpatıp aynısı. Ben yaklaşık 4 aydır kullanıyorum. Gayet beğeniyorum ve sesimi de temiz iletiyor.
Şeyi merak ediyorum oyun oynarken rahat ediyor muyuz? Hiç harici mikrofon kullanmadım. Mikrofonu benden biraz uzağa ya da kenara koyabiliyor muyum, düzgün ses alıyor mu o şekilde? Bir de klavye sesi vs. problem oluyor mu?
Aldım. Fiyatına göre gayet güzel beğendim. Uzak konusunu pek bilmiyorum ama arkadaşımı bazen duyamıyorum. Ne kadar uzağa koyduğunu bilmiyorum ama çok uzak değilse mikrofonu da kendine doğru çevirirsen problem olmaz diye düşünüyorum. Ben monitörün yakınında kullanıyorum problem olmuyor.
Ben Pro olan versiyonunu değil de standart olanı almak istiyorum. Masamda fazla yerim yok çünkü. Ses kalitesi farkı olacağını düşünmüyorum şahsen. Bir de memnunsanız çok iyi oldu benim için.