Havit güvenilir mi?

Bütçe
700

eminzsei

Hectopat
Makaleler
3
Daha fazla  
Dostlar merhaba uzun süredir karşıma çıkan bir marka var (Havit). Sizce bu markaya bir şans verip kulaklık alsam mı veya aranızda daha önce buradan alışveriş yapan biri varsa deneyimlerini yazabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostlar merhaba uzun süredir karşıma çıkan bir marka var (Havit). Sizce bu markaya bir şans verip kulaklık alsam mı veya aranızda daha önce buradan alışveriş yapan biri varsa deneyimlerini yazabilir mi?

Evet güvenilirdir Gamepower Rampage James Donkey gibi markalardan değildir.

Sürekli önerip duruyorlar. Forumda hakkında kötü bir şey duymadım. Bence gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

Evet güvenilir kulaklık ve mouseunu kullandım kaliteli.

Dün klavyesini aldım ve baya memnun kaldığımı söyleyebilirim gerek ışıklandırması olsun verdiği red switch hissiyatı olsun 1.7k ya aldım değer bence

Son düzenleme:
Dün klavyesini aldım ve bayağı memnun kaldığımı söyleyebilirim gerek ışıklandırması olsun verdiği red switch hissiyatı olsun 1.7k ya aldım değer bence.

Merhaba hangi klavye ve bir de hâlâ kullanıyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…