Havit güvenilir mi?

Bütçe
700
Merhabalar... Google da ilk sırada bu konu çıkıyor.

TW947 model TWS bluetooth kulaklık aldım. Konunun odağı bir kulaklık değil ama şuraya bir isyanımı bırakayım.

Ürünün kutusundan çıkarıp bağlanmadan önce kulağıma taktım. Daha hiç bir bağlantı bile kurmadan sağ kulaktan çınlama ve hisleme gibi bir ses geldiğini duydum. Sessiz sayılabilecek bir ev ortamındaydım. Hijyen ürünü diye iade kabul edilmiyor tabi artık bana kitlenmiş bir ürün olarak servise göndermekten başka çarem kalmadı. Serviste bana bir sorun yok diye geri göndermiş... Bunu duyamayacak kişi herhalde duyma problemi falan olan biridir. Ses çalarken bile ben bu çınlamayı duyuyorum. Rahatsız ediyor arkadaş...

Fiyat performans markası evet, ürün de güzel evet ama gel gelelim sorunlu ürün çıkma oranı da buna orantılı olarak belki yüksek olabilir... Derdi olan konuşur, Derdi olmayan daha az konuşur. Her zaman global ve özellikle teknik servis tarafı gelişmiş markalarla çalışmak iyidir ki ülkemizde teknik servis ve garanti anlayışı maalesef büyük markalarda bile yerlerde sürünüyor... Sorunlu cihazlar çoğu zaman sorun yok yada kullanıcı hatası olarak geri gönderiliyor... Ülkemizin tek derdi bu olsun. Neyse.

Son düzenleme:
Fuxi H3 kullanıyordum ürün dongle arızası verdi 7. ayında servise gönderdim ve özellikle iade istediğimi belirttim çünkü üründen memnun değildim. Ürünü iade etmek yerine tamir edip tarafıma gönderdiler bugün ama teslim almadım çünkü adamlar kargoyu alıcı ödemeli göndermişler 90 TL kargo parası çıktı. şu an kulaklığın fiyatı Trendyol'da 800 TL ben 1030 TL e aldım fiyatı artması gerekirken düşmüş. Eğer doğu illerinden birinde otursaydım 200-300 TL kargo ücreti isteyeceklerdi. Cyn bilişimin de üslübu berbat telefonu yüzünüze kapatıyorlar. Çin'den ürün getirin daha iyi en azından bozulduğunda servisle uğraşmak yerine çöpe atarsınız...

Bende cızırtı sorunu olmuştu. Bana denk geldi herhalde. İade edip başka kulaklık aldım.

Ne kadar şanslı olduğunuzu anlatamam ben dongle bozulduğu için servise gönderip iade istedim ama tamir edip alıcı ödemeli kargoyla tarafıma göndermişler. Ödemeyi reddederek geri gönderdim. Wpden yazdım ama dönmeyeceklerini düşünüyorum. Arasam da kavga edeceğiz muhtemelen çünkü üslüpları kötü önceki aramamda yüzüme kapatmışlardı.

1 hafta içinde hiçbir sebep olmadan iade edebilirsiniz. Ne kadar zaman geçti.

Bu normalde 14 gündür. Ve bazı kategorilerde hijyen nedeniyle iade kabul edilmez (Tam Kablosuz TWS kulaklıklar gibi)

8 ay oldu benim ki yeni olmadı. Yeni satın alınan kulaklığı 14 gün içinde iade etmek istediğinizde hijyen kurallarını bahane göstererek iade almıyorlar normalde sizinki istisna olmuş. Örnek:

N11 de az yorumu olan bir ürünü almayın aldırmayın.

Dediğiniz çok alakasız. Diğer platformlarda yüzlerce yorumu olan bir ürün fuxi h3 yani popüler bir ürün. Ben o zaman fiyatı uygun diye N11'den direkt Havit satıcısından almıştım. Bu resmi de reddedilen iadeleri görmeniz için attım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…