Merhaba, önceden BlackShark V2 X kullanıyordum ve çok memnundum, gayet iyiydi. Ancak onu sattım ve şimdi yeni bir kulaklık almayı düşünüyorum, fakat fazla para harcamak istemiyorum. Havit H2002D'yi buldum, fiyatı 1099 TL. Sizce bu kulaklık alınır mı? Öncelikli olarak rahatlık istiyorum, ardından ses kalitesi ve 7.1 desteği önemli. Ayrıca, yayın yapacağım için mikrofon kalitesi de iyi olmalı. Bütçem en fazla 1200 TL. Bu fiyata başka önerileriniz var mı?
Merhaba, önceden BlackShark V2 X kullanıyordum ve çok memnundum, gayet iyiydi. Ancak onu sattım ve şimdi yeni bir kulaklık almayı düşünüyorum, fakat fazla para harcamak istemiyorum. Havit H2002D'yi buldum, fiyatı 1099 TL. Sizce bu kulaklık alınır mı? Öncelikli olarak rahatlık istiyorum, ardından ses kalitesi ve 7.1 desteği önemli. Ayrıca, yayın yapacağım için mikrofon kalitesi de iyi olmalı. Bütçem en fazla 1200 TL. Bu fiyata başka önerileriniz var mı?
Merhabalar... Google da ilk sırada bu konu çıkıyor. TW947 model TWS bluetooth kulaklık aldım. Konunun odağı bir kulaklık değil ama şuraya bir isyanımı bırakayım. Ürünün kutusundan çıkarıp bağlanmadan önce kulağıma taktım. Daha hiç bir bağlantı bile kurmadan sağ kulaktan çınlama ve hisleme gibi...
Bu modelin aynısını bir arkadaşım için önerdim. 10/10 luk bir kulaklık fakat tek eksi olarak biraz küçük olduğunu ve büyük kafalı biri için ağrı yapacağını söyledi. Alınır kesinlikle.