Havit H2002D alınır mı?

Bütçe
1000
Arkadaşlar böyle bir kulaklık buldum. Biraz araştırdım, genel yorumları iyiydi, fiyatı da gayet uygun gibi. Sizce alınır mı? Bütçem en fazla 1000 TL.

H2002 p modelide güzel hocam. Bu modele kötü demiolar ama hatırladığım kadarıyla H2002P daha iyiydi.

H2002 p modelide güzel hocam. Bu modele kötü demiolar ama hatırladığım kadarıyla H2002P daha iyiydi.
Evet hocam şimdi ona da bakıyorum sanırım onu alacağım neredeyse herkes H2002D yerine P'yi tercih etmiş.

Alınır tabii ki. Bu bütçelerde gayet iyi bir seçim olmuş.
Peki H2002P hakkında bilginiz var mı? Sizce hangisi alınmalı aralarında 300 TL fark var.

Peki H2002P hakkında bilginiz var mı? Sizce hangisi alınmalı aralarında 300 TL fark var.

Bunun ses kartı olan modeli oda. Fakat bunun aksine mikrofonu çıkarılabilir değil. Verebiliyorsanız aradaki fiyat farkına kesinlikle değer ama veremiyorsanız H2002D'ninde üzeceğini zannetmiyorum.

Bunun ses kartı olan modeli oda. Fakat bunun aksine mikrofonu çıkarılabilir değil. Verebiliyorsanız aradaki fiyat farkına kesinlikle değer ama veremiyorsanız bu da üzmez.

Bütçemi en fazla 1000 TL olarak belirlemiştim ancak aradaki 300 lira farka değer gibi duruyor, teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı