Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 7.370 Makaleler 2 Çözümler 34 26 Şubat 2025 #11 Endlast dedi: Hocam gecikmesi çok varmış galiba ben hepsinden önce onu düşünüyordum. Genişletmek için tıkla... Ben aylarca kullandım, gecikmesi yok.
Endlast dedi: Hocam gecikmesi çok varmış galiba ben hepsinden önce onu düşünüyordum. Genişletmek için tıkla... Ben aylarca kullandım, gecikmesi yok.
Endlast Decapat Katılım 22 Temmuz 2023 Mesajlar 197 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2025 #12 Deiinzz dedi: Ben aylarca kullandım, gecikmesi yok. Genişletmek için tıkla... Valorant tarzı FPS oyunlarında sıkıntı çıkardı mı hocam?
Deiinzz dedi: Ben aylarca kullandım, gecikmesi yok. Genişletmek için tıkla... Valorant tarzı FPS oyunlarında sıkıntı çıkardı mı hocam?
Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 7.370 Makaleler 2 Çözümler 34 26 Şubat 2025 #13 Endlast dedi: Valorant tarzı FPS oyunlarında sıkıntı çıkardı mı hocam? Genişletmek için tıkla... Hiçbir sıkıntı yaşamadım, çok iyi ses kasamazsın ama ortalama iyi kötü anlarsın sesleri.
Endlast dedi: Valorant tarzı FPS oyunlarında sıkıntı çıkardı mı hocam? Genişletmek için tıkla... Hiçbir sıkıntı yaşamadım, çok iyi ses kasamazsın ama ortalama iyi kötü anlarsın sesleri.
Endlast Decapat Katılım 22 Temmuz 2023 Mesajlar 197 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2025 #14 Deiinzz dedi: Hiçbir sıkıntı yaşamadım, çok iyi ses kasamazsın ama ortalama iyi kötü anlarsın sesleri. Genişletmek için tıkla... Hocam son sorum olacak Fuxi h3'ü kablolu kullanımda kullandınız mı? Kablosuzla arasında gecikme farkı var mı? Ve kablolu kullanımda normal bir kablolu kulaklıktan farkı var mıydı?
Deiinzz dedi: Hiçbir sıkıntı yaşamadım, çok iyi ses kasamazsın ama ortalama iyi kötü anlarsın sesleri. Genişletmek için tıkla... Hocam son sorum olacak Fuxi h3'ü kablolu kullanımda kullandınız mı? Kablosuzla arasında gecikme farkı var mı? Ve kablolu kullanımda normal bir kablolu kulaklıktan farkı var mıydı?