Merhaba. Ekte belirttiğim üzere kulaklık ve klavye sipariş edeceğim. Bunları ilk kez yapacağım için bilmiyorum. Size danışayım dedim. Bunlar uygun mu? Eğer daha dayanıklısı yani 2 yıl falan götürecek klavye ve kulaklık varsa toplam fiyatlarını 3.500'e kadar çıkarabilirim teşekkürler.
Merhaba. Ekte belirttiğim üzere kulaklık ve klavye sipariş edeceğim. Bunları ilk kez yapacağım için bilmiyorum. Size danışayım dedim. Bunlar uygun mu? Eğer daha dayanıklısı yani 2 yıl falan götürecek klavye ve kulaklık varsa toplam fiyatlarını 3.500'e kadar çıkarabilirim
Merhaba. Ekte belirttiğim üzere kulaklık ve klavye sipariş edeceğim. Bunları ilk kez yapacağım için bilmiyorum. Size danışayım dedim. Bunlar uygun mu? Eğer daha dayanıklısı yani 2 yıl falan götürecek klavye ve kulaklık varsa toplam fiyatlarını 3.500'e kadar çıkarabilirim teşekkürler.
Kulaklık alınır ama daha uygun fiyata Trendyol veya Hepsiburada resmi satıcılarından alınmasını öneririm (özellikle Hepsiburada dan alınması daha iyi olur)
En ucuz GameNote H2002P RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote H2002P RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.079,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Klavye için bilgim yok o yüzden yorum yapmayacağım.
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
wraithesports.com
İndirime girmiş bayramdan dolayı.
İyzico kampanyaları ile alırsa 600-700TL daha uyguna gelir
Açıkçası yoruma ve yazıya yönelik bir inceleme olacak fotoğraf eklemeyi düşünmüyorum. Kulaklığı almak isteyenler için ne aldıklarını anlamalarına yönelik bir inceleme hazırlayacağım. Kulaklığı 2 haftaya yakın bir süredir kullanmaktayım. Avantajları: Mikrofon kalitesi bu fiyatta beklediğim gibi...