Havit H2002P vs Fifine H9

Arada büyük fark var H9 çok daha iyidir H6 ile arasında ciddi fark yoktur fakat H9 da çıkarılabilir ses kartı olduğundan her yerde kullanabilirsiniz.

Arada büyük fark var H9 çok daha iyidir H6 ile arasında ciddi fark yoktur fakat H9 da çıkarılabilir ses kartı olduğundan her yerde kullanabilirsiniz.
Hocam sadace PC için kullanıcam birde 7.1'in kötü olduğunu söylemiş herkes bende şuan h2002p var fakat bu kulaklığı 7.1'i nasıl bilmiyorum kullanıyorum ama kıyaslayacağım başka kulaklık yok

Hocam H2002P'den geçiş yapacağım sadace 3000TL verip sorunsuz bir kulaklık almak istiyorum fiyatını hak eden. Sizin şu ana kadar yaşadığınız bir sorun veya eleştiri var mi kulaklık ile ilgili.
Hocam ben beymenden 2400'e almıştım orada kalmamış artık galiba 3k fiyat bandında galiba en iyi denilebilecek seçenek bu sıkıntıları şunlar ama bütçeyi artırmadan bunları çözemezsiniz muhtemelen: Kumaş ped gelmiyor yedek olarak deri var sadece yazın çok terleyince vesaire muhtemelen soyulacak bir süre sonra. 7.1 butonu var ama bazen iyi çalışırken bazen saçmalıyor ben çoğunlukla kapalı kullanıyorum pek işe yarar bir 7.1 değil maalesef. Onun dışında RGB olmaması eksi sayılabilir tercihinize göre. Dediğim gibi böyle 4-5k fiyatlara falan çıkmayacaksınız bu sorunları çözen başka kulaklık yok maalesef. Müzik dinlemesi vesaire güzel ama ortalama fiyatına göre mükemmel vesaire değil tam fiyatı neyse verdiği performansta o yani. Rahat ama baya kafada dursa da uzun süre hiç baskı falan yapmıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı