Scorpi Hectopat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 162 27 Ocak 2024 #11 262364 dedi: Bilmem, denemedim. Ben 2 yıldır kullanmakta olduğum D modelinin performansından gayet memnunum. Genişletmek için tıkla... Madem kulaklığı kullanıyosunuz bir sorum var masaüstündeki sesler karşıya gidiyor mu? Emrf dedi: Stereo demek ses kartını anakart üzerinden alması, 7.1 kulaklıklarda kulaklığın kendi ses kartı olur ve ses kalitesi ona göre belirlenir. Genişletmek için tıkla... Benim anakartım biraz kötü sistemi alırken mecburi olarak kısmıştım ileride değiştirmeyi düşünüyorum şimdilik A320M var stereo dezavantaj bence.
262364 dedi: Bilmem, denemedim. Ben 2 yıldır kullanmakta olduğum D modelinin performansından gayet memnunum. Genişletmek için tıkla... Madem kulaklığı kullanıyosunuz bir sorum var masaüstündeki sesler karşıya gidiyor mu? Emrf dedi: Stereo demek ses kartını anakart üzerinden alması, 7.1 kulaklıklarda kulaklığın kendi ses kartı olur ve ses kalitesi ona göre belirlenir. Genişletmek için tıkla... Benim anakartım biraz kötü sistemi alırken mecburi olarak kısmıştım ileride değiştirmeyi düşünüyorum şimdilik A320M var stereo dezavantaj bence.
Emrf Decapat Katılım 5 Eylül 2023 Mesajlar 593 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2024 #12 Scorpi dedi: Madem kulaklığı kullanıyosunuz bir sorum var masaüstündeki sesler karşıya gidiyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır.
Scorpi dedi: Madem kulaklığı kullanıyosunuz bir sorum var masaüstündeki sesler karşıya gidiyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır.
2 262364 Megapat Katılım 1 Haziran 2019 Mesajlar 8.773 Makaleler 17 Çözümler 216 27 Ocak 2024 #13 Scorpi dedi: Madem kulaklığı kullanıyorsunuz bir sorum var masaüstündeki sesler karşıya gidiyor mu? Genişletmek için tıkla... Hiç böyle bir şey yaşamadım.
Scorpi dedi: Madem kulaklığı kullanıyorsunuz bir sorum var masaüstündeki sesler karşıya gidiyor mu? Genişletmek için tıkla... Hiç böyle bir şey yaşamadım.
neqetria Kilopat Katılım 30 Mart 2022 Mesajlar 6.594 Makaleler 2 Çözümler 35 28 Ocak 2024 #14 262364 dedi: Hiç böyle bir şey yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam dışarı ses veriyor mu kulaklık?
262364 dedi: Hiç böyle bir şey yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam dışarı ses veriyor mu kulaklık?
2 262364 Megapat Katılım 1 Haziran 2019 Mesajlar 8.773 Makaleler 17 Çözümler 216 28 Ocak 2024 #15 neqetria dedi: Hocam dışarı ses veriyor mu kulaklık? Genişletmek için tıkla... En yüksek seste illa ki ses verir.
neqetria dedi: Hocam dışarı ses veriyor mu kulaklık? Genişletmek için tıkla... En yüksek seste illa ki ses verir.