Havit H2002P vs Logitech G332 vs Logitech G432

Erkin01

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
8 GB Ram
500 GB SSD
GTX 1650 Ekran Kartı
İntel Core İ5 12450H İşlemci
(Excalibur G770)
Meslek
Öğrenci
Selamlar oyuncu kulaklığı alacağım. Aklımda başlıkta belirttiğim 3 model var. Kulaklıkta 7.1 olmasını istiyorum, sağ sol olarak değil de adam sağ arkadaysa tam olarak sağ kulaklığın arkasından duymak istiyorum. Bu üç modelden birisini seçerseniz ayrıyetten daha iyi kulaklık bulursanız 1800-2000 TL ye kadar önerebilirsiniz. Şimdiden teşekkürler. Ayrıca Trendyol veya hepsiburadadan almak istiyorum. Başka site önermezseniz sevinirim. Aklımda birde steelseries arctis nova 1 modeli var fakat sanırsam 7.1 yoktu bu yüzden güzel ses kasabilir miyim bilmiyorum genellikle Valorant oynayacağım. Kulaklığın mikrofonu da benim için çok önemli.

Son düzenleme:
Selamlar oyuncu kulaklığı alacağım. Aklımda başlıkta belirttiğim 3 model var. Kulaklıkta 7.1 olmasını istiyorum, sağ sol olarak değil de adam sağ arkadaysa tam olarak sağ kulaklığın arkasından duymak istiyorum. Bu üç modelden birisini seçerseniz ayrıyeten daha iyi kulaklık bulursanız 1800-2000 TL'ye kadar önerebilirsiniz. Şimdiden teşekkürler. Ayrıca Trendyol veya Hepsiburada'dan almak istiyorum. Başka site önermezseniz sevinirim. Aklımda bir de SteelSeries Arctis Nova 1 modeli var fakat sanırsam 7.1 yoktu bu yüzden güzel ses kasabilir miyim bilmiyorum genellikle Valorant oynayacağım. Kulaklığın mikrofonu da benim için çok önemli.

H2002P modeli hem fiyatı hem de performansı açısından beğenilen bir ürün hem kaliteli hem ucuz.

H2002P modeli hem fiyatı hem de performansı açısından beğenilen bir ürün hem kaliteli hem ucuz.
Hocam peki siz H2002P mi önerirsiniz G432 fiyatı önemli değil kalite açısından bakacak olursanız

Hocam peki siz H2002P mi önerirsiniz G432 fiyatı önemli değil kalite açısından bakacak olursanız.

1722988268146.png

20 şubattan beri aktif olarak kullanıyorum mikrofonu aşırı net iletiyor ve dip ses yok denecek kadar az zaten YouTube'dan bakarsanız inceleme videolarına anlarsınız ne demek istediğimi.

Eki Görüntüle 2276421

20 şubattan beri aktif olarak kullanıyorum mikrofonu aşırı net iletiyor ve dip ses yok denecek kadar az zaten YouTube'dan bakarsanız inceleme videolarına anlarsınız ne demek istediğimi.
Teşekkür ederim aklıma birşey takıldı. G432 de sanırım sanal 7.1 değil gerçek 7.1 var fakat H2002P de sanal. O biraz kafamı karıştırdı hangisini almam konusunda. Birde size sormak istediğim bir soru var, H2002P driverinde bir adet 7.1 ayarı bir adet te çevresel ses gibi ayar var dı hangisini açıp oyun oynuyorsunuz?

Teşekkür ederim aklıma birşey takıldı. G432 de sanırım sanal 7.1 değil gerçek 7.1 var fakat H2002P de sanal. O biraz kafamı karıştırdı hangisini almam konusunda. Birde size sormak istediğim bir soru var, H2002P driverinde bir adet 7.1 ayarı bir adet te çevresel ses gibi ayar var dı hangisini açıp oyun oynuyorsunuz?
Hayır ikisindede sanal 7.1 var gerçek 7.1 olması için kulaklıkta 2 sürücü yerine 8-10 sürücü olması gerekirdi. Benim oyum G432.

H2002P Aldım şu an memnunum.
7.1 Olayını pek kavrayamadım geldiği gibi kullanıyorum. (driver'dan ayarlarla oynadım)
Mikrofon kalitesi gayet iyi ancak benim kulaklarım büyük olduğu için uzun kullanımda kulaklarım ağrıyor.
Bu arada dışı yani içten bir şey yok.

G332 Kullanmıştım şu ana kadar kullandığım en iyi kulaklıktı rahat mikrofonu tatmin ediciydi.
G432 üst modeli olduğu için G432 diyorum.

Teşekkür ederim aklıma bir şey takıldı. G432 de sanırım sanal 7.1 değil gerçek 7.1 var fakat H2002P de sanal. O biraz kafamı karıştırdı hangisini almam konusunda. Bir de size sormak istediğim bir soru var, H2002P driverinde bir adet 7.1 ayarı bir adet te çevresel ses gibi ayar var dı hangisini açıp oyun oynuyorsunuz?

Kulaklığı kullandım bir süre şimdi aklıma geldi buldum getirdim. Gayet memnundum. Çok kaliteli mikrofonu. Arkadaşlarım bayağı beğeniyordu Discord'da. Ses kalitesi de gayet güzel eksi bir yanı yok seste. Sadece arada bir USB aygıtı tanınmadı hatası veriyordu. Ses gelmiyordu. Bilgisayarı kapatıp açınca düzeliyordu. Nadiren oluyordu zaten. Rahatsız etmiyordu. Yumuşak süngerleri var tam bir fiyat performans ürünü.
IMG-20240807-WA0000.jpg

7.1 sanal( yazilimsal)
Ama ona ragmen oldukca memnunum ust kalite bir hissiyati var( beyaz almanı onermem cabuk kirleniyor)
5aylik bir kullanima gore
+ Yönleri:
Hafif.
Saatlerce kullanilıyor ve agirlik hissetirmiyor.
Mikrofonu cidden cok kaliteli ozellikle yayin vs yapacaksaniz isinizi görür.
Kullanilan deri gercek olmasa bile ust kalite hiçbir soyulma vs gormedim( uzun kullanim saatleri sonucunda )

- Yönleri:
Yanlar deri temas yüzeri kumaş oldugundan dolayi aşırı bir terleme yapiyor.
Mikrofon çıkmıyor (hareket ettiriliyor)

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı