P Pain96 Hectopat Katılım 10 Eylül 2022 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2025 #1 Sorum kısa ve net, sizce alınır mı?
XPlasma Hectopat Ekipman Ustası İndirim Avcısı Cep Doktoru Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 5.838 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2025 #2 Kablosuz zorunluysa başka seçenek yok ama kablolu öneririm bu bütçede.
ozguven_askim Hectopat Ekipman Ustası Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 5.088 Çözümler 6 4 Nisan 2025 #3 Bütçesine göre kablosuz isteniyor ise alınabilir.
P Pain96 Hectopat Katılım 10 Eylül 2022 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2025 #4 XPlasma dedi: Kablosuz zorunluysa başka seçenek yok ama kablolu öneririm bu bütçede. Genişletmek için tıkla... Son birkaç haftadır kablolu ile pek hoş anılarım yok. Bu yüzden kablosuza geçiyorum, ortalama 1 yıl kadar idare etse yeterli zaten.
XPlasma dedi: Kablosuz zorunluysa başka seçenek yok ama kablolu öneririm bu bütçede. Genişletmek için tıkla... Son birkaç haftadır kablolu ile pek hoş anılarım yok. Bu yüzden kablosuza geçiyorum, ortalama 1 yıl kadar idare etse yeterli zaten.
ozguven_askim Hectopat Ekipman Ustası Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 5.088 Çözümler 6 4 Nisan 2025 #5 Pain96 dedi: Son birkaç haftadır kablolu ile pek hoş anılarım yok. Bu yüzden kablosuza geçiyorum, ortalama 1 yıl kadar idare etse yeterli zaten. Genişletmek için tıkla... Ne kadar kullanılır orasını bilemem ucuz Wireless'ler çok kullanılmıyor G435 Barracuda X
Pain96 dedi: Son birkaç haftadır kablolu ile pek hoş anılarım yok. Bu yüzden kablosuza geçiyorum, ortalama 1 yıl kadar idare etse yeterli zaten. Genişletmek için tıkla... Ne kadar kullanılır orasını bilemem ucuz Wireless'ler çok kullanılmıyor G435 Barracuda X