Havit H2039BG mikrofonu uğultu yapıyor

batuhanO123

Femtopat
Daha fazla  
Havit H2039BG modeli kulaklığımın mikrofonuna cüzi miktarda sıvı teması oldu. Akabinde 1- 2 gün çalışmadı. Tekrardan çalışmaya başladığı zamanda arkada uğultu sesi ve eko yapmaya başladı. Bunu nasıl çözerim?
(Kulaklığı garantiye göndermeli miyim sizce?)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence garantiye göndermelisiniz.

Ya bende eğer çözümü varsa ya da bu sorunda ilerleyen günlerde geçer belki diye uğraşmak istemiyorum. Havit Türkiye hakkında pek fazla bilgim de yok garanti süresinin 1 ayı bulacağını düşünüyorum + olarak kullanıcı hatası olarak mi geçer sence bu durum

Ya bende eğer çözümü varsa ya da bu sorunda ilerleyen günlerde geçer belki diye uğraşmak istemiyorum. Havit Türkiye hakkında pek fazla bilgim de yok garanti süresinin 1 ayı bulacağını düşünüyorum artı olarak kullanıcı hatası olarak mi geçer sence bu durum.

Havit genelede iade konusunda sıkıntı yaşatmıyor ama ağır bir kullanıcı hatası bu da.

Dümenden bir olay yazsam anlaşılır mı sıvı teması olduğu 😂

Arkadaşlar sorunu çözdüm bu aygıtı dinle ayarını açmışım sorun ondan kaynaklıymış mikrofon sorunsuz eskisi gibi çalışıyor eğer böyle sıvı temaslı bir olay yaşarsanız kurumaya bırakın kendi kendine düzeliyor tabii suyun içinde yüzmediyse bu konu hakkında pek fazla bilgi bulamamıştım ama kaygılanacak bir sorun değilmiş hepinize geçmiş olsun.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı