Neden peki?Her Türlü JBL
Havit Kronikli diyolar karşılaşmadım ben ama jbl kat kat daha iyi emin olun havitin bass'ı ayarsız ayar bilgi vs hiç bişeyi yok.Neden pekİ?
Havit kronikli diyorlar karşılaşmadım ben ama JBL kat kat daha iyi emin olun Havit'in Bass'ı ayarsız ayar bilgi vs hiçbir şeyi yok.
Havit kronikli diyorlar karşılaşmadım ben ama JBL kat kat daha iyi emin olun Havit'in Bass'ı ayarsız ayar bilgi vs hiçbir şeyi yok.
Valla ben havit almama taraftarıyım mikrofonu s kategorisinde diye biliyorumHocam Havit'in Fuxi serisi kronikti bu seriyle ilgili kronik diyeni hiç görmedim öneren de olmuştu fakat bu iki modeli hiç karşılaştıran olmamış.
Vallahi ben Havit almama taraftarıyım mikrofonu s kategorisinde diye biliyorum.
Hiç bir incelemesini bulamadım bu kulaklığın kullanana da rastlamadım nasıl bir kulaklık? ChatGPT'ye sorduğumda ses kalitesinin kötü olabileceğini söyledi.İkisi arasindan JBL, ikisi yerinede bu. BJK200 kodu ile 2200 lira.
![]()
Machenike GX30 Pro Tri-Mode Siyah Gaming Kulaklık | GANK
Machenike GX30 Pro Tri-Mode siyah gaming kulaklık, 7.1 surround ses desteği ve RGB ışıklandırmasıyla oyun deneyiminizi üst seviyeye taşır. Kablosuz ve kablolu bağlantı seçenekleri, çekilebilir mikrofonu ve ergonomik tasarımıyla uzun süreli kullanım sağlar. Machenike Türkiye distribütörü...gank.com.tr
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.