kxy Hectopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 17.263 Makaleler 4 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2025 #11 Oyixel20 dedi: Hiç bir incelemesini bulamadım bu kulaklığın kullanana da rastlamadım nasıl bir kulaklık? ChatGPT'ye sorduğumda ses kalitesinin kötü olabileceğini söyledi. Genişletmek için tıkla... Gayet iyi bir kulaklık, kablolu modeli GX30'u sürekli öneriyoruz. Daha garanti bir tercih istersen Quantum 350 al.
Oyixel20 dedi: Hiç bir incelemesini bulamadım bu kulaklığın kullanana da rastlamadım nasıl bir kulaklık? ChatGPT'ye sorduğumda ses kalitesinin kötü olabileceğini söyledi. Genişletmek için tıkla... Gayet iyi bir kulaklık, kablolu modeli GX30'u sürekli öneriyoruz. Daha garanti bir tercih istersen Quantum 350 al.
O Oyixel20 Femtopat Katılım 14 Temmuz 2025 Mesajlar 30 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2025 #12 kxy dedi: Gayet iyi bir kulaklık, kablolu modeli GX30'u sürekli öneriyoruz. Daha garanti bir tercih istersen quantum 350 al. Genişletmek için tıkla... Yani bana göre şu an Havit 1500e gelecek, JBL ise 2100e gelecek. GX30'un fiyatı biraz daha düşerse onu alabilirim. Havit'i neden önermiyorsunuz?
kxy dedi: Gayet iyi bir kulaklık, kablolu modeli GX30'u sürekli öneriyoruz. Daha garanti bir tercih istersen quantum 350 al. Genişletmek için tıkla... Yani bana göre şu an Havit 1500e gelecek, JBL ise 2100e gelecek. GX30'un fiyatı biraz daha düşerse onu alabilirim. Havit'i neden önermiyorsunuz?