Havit H630BT nasıldır?

Şık bir kulaklık gibi duruyor dışarda kullanabilirsiniz ben burdayım diye bağırmıyor, katlanabiliyor bu güzel en azından çantanıza falan koyduğunuzda az yer kaplayacaktır. Kullanmadığım için ses kalitesi ne kadar iyidir bilemem ama o fiyata çok da harika bir ses kalitesi beklemeyin. Sunduğu özelliker baya fazla fiyatına göre alınabilir gibi.

Şık bir kulaklık gibi duruyor dışarıda kullanabilirsiniz ben buradayım diye bağırmıyor, katlanabiliyor bu güzel en azından çantanıza falan koyduğunuzda az yer kaplayacaktır. Kullanmadığım için ses kalitesi ne kadar iyidir bilemem ama o fiyata çok da harika bir ses kalitesi beklemeyin. Sunduğu özelliker bayağı fazla fiyatına göre alınabilir gibi.

JBL 500BT kullanıyordum bozuldu ondan buna geçeceğim umarım ses kalitesi rahatsız etmez.

JBL 500BT kullanıyordum bozuldu ondan buna geçeceğim umarım ses kalitesi rahatsız etmez.
İncelemesini izledim, ses kalitesi çok iyi değilmiş gibi duruyor, bass ağırlıklıymış, enstrümantal müzik dinliyorsanız sizi rahatsız edecektir. Dışarıya da çok ses veriyormuş bu arada.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı