P proWXL Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 316 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12400f RTX 3050 Asrock h610-m-hvs Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Ağustos 2024 #1 Bu iki kulaklıktan birini almak istiyorum, genel olarak müzik dinlemek için kullanacağım. Kullanım ömrü de önemli tabii ki.
Bu iki kulaklıktan birini almak istiyorum, genel olarak müzik dinlemek için kullanacağım. Kullanım ömrü de önemli tabii ki.
eminzsei Hectopat Katılım 30 Ekim 2022 Mesajlar 1.009 Makaleler 3 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2024 #2 Hocam selamlar ürünlerden hangisini aldınız aldıysanız tavsiye eder misiniz?
P proWXL Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 316 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12400f RTX 3050 Asrock h610-m-hvs Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Ekim 2024 #3 proWXL dedi: Bu iki kulaklıktan birini almak istiyorum, genel olarak müzik dinlemek için kullanacağım. Kullanım ömrü de önemli tabii ki. Genişletmek için tıkla... Yok hocam ikisini de almadım, direkt tuşlu telefona geçtim. Ama I62'yi test etme fırsatı oldu, güzel duruyor, ses kalitesi de güzeldi.
proWXL dedi: Bu iki kulaklıktan birini almak istiyorum, genel olarak müzik dinlemek için kullanacağım. Kullanım ömrü de önemli tabii ki. Genişletmek için tıkla... Yok hocam ikisini de almadım, direkt tuşlu telefona geçtim. Ama I62'yi test etme fırsatı oldu, güzel duruyor, ses kalitesi de güzeldi.
eminzsei Hectopat Katılım 30 Ekim 2022 Mesajlar 1.009 Makaleler 3 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2024 #4 proWXL dedi: Yok hocam ikisini de almadım, direkt tuşlu telefona geçtim. Ama I62'yi test etme fırsatı oldu, güzel duruyor, ses kalitesi de güzeldi. Genişletmek için tıkla... H630BT olanını sipariş ettim bakalım
proWXL dedi: Yok hocam ikisini de almadım, direkt tuşlu telefona geçtim. Ama I62'yi test etme fırsatı oldu, güzel duruyor, ses kalitesi de güzeldi. Genişletmek için tıkla... H630BT olanını sipariş ettim bakalım
wankle Kilopat Katılım 27 Eylül 2019 Mesajlar 54 17 Aralık 2024 #5 eminzsei dedi: H630BT olanını sipariş ettim bakalım Genişletmek için tıkla... Memnun musunuz?
eminzsei Hectopat Katılım 30 Ekim 2022 Mesajlar 1.009 Makaleler 3 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2024 #6 wankle dedi: Memnun musunuz? Genişletmek için tıkla... Aktif kullanıyorum hocam memnunum şarjıda iyi dayanıyor kulakları tam kapatıyor.
wankle dedi: Memnun musunuz? Genişletmek için tıkla... Aktif kullanıyorum hocam memnunum şarjıda iyi dayanıyor kulakları tam kapatıyor.
wankle Kilopat Katılım 27 Eylül 2019 Mesajlar 54 17 Aralık 2024 #7 eminzsei dedi: Aktif kullanıyorum hocam memnunum şarjıda iyi dayanıyor kulakları tam kapatıyor. Genişletmek için tıkla... Anladım, teşekkürler. İnşallah böyle devam eder, güle güle kullanın.
eminzsei dedi: Aktif kullanıyorum hocam memnunum şarjıda iyi dayanıyor kulakları tam kapatıyor. Genişletmek için tıkla... Anladım, teşekkürler. İnşallah böyle devam eder, güle güle kullanın.