Yusuf.iso
Kilopat
Daha fazla
Arkadaşlar Havit'in ANC Bluetooth (H668BT) kulaklığını 700₺ civarına buldum ve almayı düşünüyorum. Havit'in kablolu kulaklığına da sahibim ve üründen şikayetçi değilim, fiyatına göre kalitesi yeterliydi benim için. Fakat işin içine bluetooth girince dikkatli olmak gerektiğini düşünüyorum. Sizce bu ürün 700₺ gibi bir fiyata alınır mı ? Peşin fiyatına 6 taksit seçeneği var bu yüzden benim için çok iyi bir fırsat. Üründen beklentim 10-20 metreden bağlanıp çalışması değil, maksimum 5-6 metre uzağa(bilgisayarın bulunduğu odanın içinde veya hemen dibimdeki diğer odada) gittiğimde de çekebilmesi yeterli olur. Ses kalitesi açısından da çok bir şey beklemiyorum, kullandığım Havit Gamenote H2002P kulaklığına yakın ses kalitesine sahip olması yeterli olur benim için. Benim için ilk sıradaki kriter ürünün aldıktan bir iki ay içerisinde ya da ilk yılda bozulup "hurdaya" çıkmaması.
Bir başka sorumda bu üründe mikrofon var gözüküyor, en azından HB'ye baktığımda "mikrofon tipi = gürültü engelleyici" yazıyor, bu ürünün mikrofonundan nasıl bir kalite beklemeliyim ? H2002P gibi kalite mi yoksa daha aşağısı mı ?
Son sorum ise ürünün iki renk seçeneği var. Bej ve siyah renkler bulunuyor, tecrübelerinize göre hangisi daha iyi bir seçenek olur ? Mesela bej rengi seçersem kirlendiğinde çok belli olur mu ?
ÖNEMLİ NOT: Tahminimce bazı arkadaşlar farklı ürünler önerecektir. Bu yüzden bütçeyi maksimum 700₺ ve eğer önerilen ürün 400₺ üstüyse en azından peşin fiyatına 3 taksit ile alabileceğim bir ürün olmalı. Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.
Edit: Bunu gönderirken gereksiz olduğu için eklememiştim fakat BİM mağazasından alacağım. Acaba BİM'e gelenler sıkıntılı oluyor mu yoksa diğerleri gibi kötü de iyi de çıkabilir mi ?
.
Bir başka sorumda bu üründe mikrofon var gözüküyor, en azından HB'ye baktığımda "mikrofon tipi = gürültü engelleyici" yazıyor, bu ürünün mikrofonundan nasıl bir kalite beklemeliyim ? H2002P gibi kalite mi yoksa daha aşağısı mı ?
Son sorum ise ürünün iki renk seçeneği var. Bej ve siyah renkler bulunuyor, tecrübelerinize göre hangisi daha iyi bir seçenek olur ? Mesela bej rengi seçersem kirlendiğinde çok belli olur mu ?
ÖNEMLİ NOT: Tahminimce bazı arkadaşlar farklı ürünler önerecektir. Bu yüzden bütçeyi maksimum 700₺ ve eğer önerilen ürün 400₺ üstüyse en azından peşin fiyatına 3 taksit ile alabileceğim bir ürün olmalı. Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.
Edit: Bunu gönderirken gereksiz olduğu için eklememiştim fakat BİM mağazasından alacağım. Acaba BİM'e gelenler sıkıntılı oluyor mu yoksa diğerleri gibi kötü de iyi de çıkabilir mi ?
.
Son düzenleme: