Merry_01 Hectopat Katılım 13 Nisan 2022 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2023 #1 Böyle bir kulaklık aldım ama iyi mi kötü mü bilmiyorum. Çok bütçem yoktu. Yardımcı olursanız sevinirim. Bilen biri var mı? Dosya Ekleri resim_2023-02-17_232926363.png 106,3 KB · Görüntüleme: 112 Son düzenleyen: Moderatör: 17 Şubat 2023
Böyle bir kulaklık aldım ama iyi mi kötü mü bilmiyorum. Çok bütçem yoktu. Yardımcı olursanız sevinirim. Bilen biri var mı?
Argos99 Hectopat Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 392 Çözümler 2 Yer Ev 18 Şubat 2023 #2 Bence onu iade edip Arctis 9 almalısın.
S Sepultura44 Decapat Katılım 5 Haziran 2023 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2023 #3 Merry_01 dedi: Böyle bir kulaklık aldım ama iyi mi kötü mü bilmiyorum. Çok bütçem yoktu. Yardımcı olursanız sevinirim. Bilen biri var mı? Genişletmek için tıkla... Merhaba hocam almayı düşünüyorumda ürün nasıl günlük kullanım için şarj ömrü ses kalitesi falan.
Merry_01 dedi: Böyle bir kulaklık aldım ama iyi mi kötü mü bilmiyorum. Çok bütçem yoktu. Yardımcı olursanız sevinirim. Bilen biri var mı? Genişletmek için tıkla... Merhaba hocam almayı düşünüyorumda ürün nasıl günlük kullanım için şarj ömrü ses kalitesi falan.
eminzsei Hectopat Katılım 30 Ekim 2022 Mesajlar 1.227 Makaleler 4 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2024 #4 Merry_01 dedi: Böyle bir kulaklık aldım ama iyi mi kötü mü bilmiyorum. Çok bütçem yoktu. Yardımcı olursanız sevinirim. Bilen biri var mı? Genişletmek için tıkla... Ürünü hala kullanıyor musunuz tavsiye eder misiniz? Sepultura44 dedi: Merhaba hocam almayı düşünüyorumda ürün nasıl günlük kullanım için şarj ömrü ses kalitesi falan. Genişletmek için tıkla... Aldınız mı ürünü.
Merry_01 dedi: Böyle bir kulaklık aldım ama iyi mi kötü mü bilmiyorum. Çok bütçem yoktu. Yardımcı olursanız sevinirim. Bilen biri var mı? Genişletmek için tıkla... Ürünü hala kullanıyor musunuz tavsiye eder misiniz? Sepultura44 dedi: Merhaba hocam almayı düşünüyorumda ürün nasıl günlük kullanım için şarj ömrü ses kalitesi falan. Genişletmek için tıkla... Aldınız mı ürünü.
Merry_01 Hectopat Katılım 13 Nisan 2022 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2024 #5 eminzsei dedi: Ürünü hala kullanıyor musunuz tavsiye eder misiniz? Aldınız mı ürünü. Genişletmek için tıkla... Ürünü aktif olarak kullanıyorum zamanında günde 10 saat kullandığım bile oldu şarj gitme süresine gelecek olursak bittiğini fark etmeden şarja takıyorum bayağı gidiyor yani.
eminzsei dedi: Ürünü hala kullanıyor musunuz tavsiye eder misiniz? Aldınız mı ürünü. Genişletmek için tıkla... Ürünü aktif olarak kullanıyorum zamanında günde 10 saat kullandığım bile oldu şarj gitme süresine gelecek olursak bittiğini fark etmeden şarja takıyorum bayağı gidiyor yani.