H hasan_salih Centipat Katılım 26 Haziran 2024 Mesajlar 184 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2024 #1 2000TL'ye Havit KB 884l alınır mı? Bu fiyata daha iyisi bulunur mu sizce?
Endlast Decapat Katılım 22 Temmuz 2023 Mesajlar 225 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2024 #2 Bende onu almayı düşünüyorum. Uygulaması var mı bildiğin kadarıyla?
H hasan_salih Centipat Katılım 26 Haziran 2024 Mesajlar 184 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2024 #3 Klavye hakkında pek bir bilgim yok. Ben de bilen biri vardır diye yazdım.
Endlast Decapat Katılım 22 Temmuz 2023 Mesajlar 225 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2024 #4 hasan_salih dedi: Klavye hakkında pek bir bilgim yok. Ben de bilen biri vardır diye yazdım. Genişletmek için tıkla... ya bide stok sıkıntısı var hiçbiryerde stok yok. Stoğu olan link varsa atarmısın
hasan_salih dedi: Klavye hakkında pek bir bilgim yok. Ben de bilen biri vardır diye yazdım. Genişletmek için tıkla... ya bide stok sıkıntısı var hiçbiryerde stok yok. Stoğu olan link varsa atarmısın
H hasan_salih Centipat Katılım 26 Haziran 2024 Mesajlar 184 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2024 #5 Endlast dedi: Ya bir de stok sıkıntısı var hiçbir yerde stok yok. Stoku olan link varsa atar mısın? Genişletmek için tıkla... Ben de bulamadım maalesef Almayacağım ben zaten. Biraz daha koyup Ajazz AK820PRO almaya karar verdim.
Endlast dedi: Ya bir de stok sıkıntısı var hiçbir yerde stok yok. Stoku olan link varsa atar mısın? Genişletmek için tıkla... Ben de bulamadım maalesef Almayacağım ben zaten. Biraz daha koyup Ajazz AK820PRO almaya karar verdim.
Endlast Decapat Katılım 22 Temmuz 2023 Mesajlar 225 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2024 #6 hasan_salih dedi: Ben de bulamadım maalesef Almayacağım ben zaten. Biraz daha koyup Ajazz AK820PRO almaya karar verdim. Genişletmek için tıkla... sana bişey söyliyim mi bende aynı kararı verdim .d hasan_salih dedi: Ben de bulamadım maalesef Almayacağım ben zaten. Biraz daha koyup Ajazz AK820PRO almaya karar verdim. Genişletmek için tıkla... hocam eğer daha erken alırsanız memnuniyetinizi 10 üzerinden yazarmısınız bir de aldığınız yerin linkini atarsanız sevinirim.
hasan_salih dedi: Ben de bulamadım maalesef Almayacağım ben zaten. Biraz daha koyup Ajazz AK820PRO almaya karar verdim. Genişletmek için tıkla... sana bişey söyliyim mi bende aynı kararı verdim .d hasan_salih dedi: Ben de bulamadım maalesef Almayacağım ben zaten. Biraz daha koyup Ajazz AK820PRO almaya karar verdim. Genişletmek için tıkla... hocam eğer daha erken alırsanız memnuniyetinizi 10 üzerinden yazarmısınız bir de aldığınız yerin linkini atarsanız sevinirim.
H hasan_salih Centipat Katılım 26 Haziran 2024 Mesajlar 184 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2024 #7 Endlast dedi: Sana bir şey söyleyeyim mi bende aynı kararı verdim. D Hocam eğer daha erken alırsanız memnuniyetinizi 10 üzerinden yazar mısınız bir de aldığınız yerin linkini atarsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Olur tabii ki. Ama ben tahminen 2 ay sonra falan alırım.
Endlast dedi: Sana bir şey söyleyeyim mi bende aynı kararı verdim. D Hocam eğer daha erken alırsanız memnuniyetinizi 10 üzerinden yazar mısınız bir de aldığınız yerin linkini atarsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Olur tabii ki. Ama ben tahminen 2 ay sonra falan alırım.
Arecales Megapat Katılım 5 Aralık 2014 Mesajlar 505 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2024 #8 O fiyata alınmaz. 1k-1.2k olan klavye 2k olmuş dolar sabit, kafalarına göre artırıyorlar.
H hasan_salih Centipat Katılım 26 Haziran 2024 Mesajlar 184 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2024 #9 Arecales dedi: O fiyata alınmaz. 1k-1.2k olan klavye 2k olmuş dolar sabit, kafalarına göre artırıyorlar. Genişletmek için tıkla... 2000-2500 civarına klavye tavsiyen var mıdır. oyundan ziyade keyifli yazı yazmak için alacağım. mümkün olduğunca yumuşak sesler daha hoşuma gidiyor
Arecales dedi: O fiyata alınmaz. 1k-1.2k olan klavye 2k olmuş dolar sabit, kafalarına göre artırıyorlar. Genişletmek için tıkla... 2000-2500 civarına klavye tavsiyen var mıdır. oyundan ziyade keyifli yazı yazmak için alacağım. mümkün olduğunca yumuşak sesler daha hoşuma gidiyor
Hyperciaa Hectopat Katılım 18 Kasım 2022 Mesajlar 5.191 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Ankara/Çankaya Daha fazla Sistem Özellikleri Rtx 3060, i5 12500H Hp Victus. Aj159 Apex, Fun60 Max. Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2024 #10 hasan_salih dedi: 2000-2500 civarına klavye tavsiyen var mıdır. oyundan ziyade keyifli yazı yazmak için alacağım. mümkün olduğunca yumuşak sesler daha hoşuma gidiyor Genişletmek için tıkla... Temu | Explore the Latest Clothing, Beauty, Home, Jewelry & More www.temu.com
hasan_salih dedi: 2000-2500 civarına klavye tavsiyen var mıdır. oyundan ziyade keyifli yazı yazmak için alacağım. mümkün olduğunca yumuşak sesler daha hoşuma gidiyor Genişletmek için tıkla... Temu | Explore the Latest Clothing, Beauty, Home, Jewelry & More www.temu.com