Upgrated and Improved from AK820 Pro The Ajazz AK820 Max Wireless Mechanical Keyboard builds on the success of the AK820 Pro, offering an upgraded design with a more ergonomic, rounded case and a modernized control knob for enhanced usability. This model retains the best features of its...
Hocam bu gümrükte takılma muhabbetleri çok korkutuyor beni. Daha önce hiç alışveriş yapmadım yurt dışından. O yüzden eğer sorunsuz sıkıntısız geleceği kesinse alacağım bu ürünü.
Hocam bu gümrükte takılma muhabbetleri çok korkutuyor beni. Daha önce hiç alışveriş yapmadım yurt dışından. O yüzden eğer sorunsuz sıkıntısız geleceği kesinse alacağım bu ürünü.
Gümrük sınırına vergi ve kargo dahil değildir hocam aldığınız ürün veya ürünlerin fiyatı 30 euroyu geçmediği sürece gümrük çalışanları işini doğru düzgün yaparsa gümrükten sorunsuz geçer.
Gümrük sınırına vergi ve kargo dahil değildir hocam aldığınız ürün veya ürünlerin fiyatı 30 euroyu geçmediği sürece gümrük çalışanları işini doğru düzgün yaparsa gümrükten sorunsuz geçer
Ak820 Max sipariş etmiştim hocam hala nakliyede gözüküyor umarım iade olmaz. Promosyon indirimi sayesinde vergi dahil 1209 TL'ye gelmişti iade olursa üzer.