UltraViolent Hectopat Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 799 Çözümler 1 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2021 #1 Merhaba. Bir Havit KB432l klavye aldım ama bilek desteğini takamıyorum. Krize gireceğim. Nasıl takabilirim? @Liberte Sergen hocam lütfen yardım edin.
Merhaba. Bir Havit KB432l klavye aldım ama bilek desteğini takamıyorum. Krize gireceğim. Nasıl takabilirim? @Liberte Sergen hocam lütfen yardım edin.
S Schizzo Hectopat Katılım 27 Şubat 2021 Mesajlar 200 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2021 #2 Hocam ben de zor takmıştım, önce bir tarafı takın sonra diğerini, kırılacak diye korkmuştum ben de ama biraz baskı uygulayın.
Hocam ben de zor takmıştım, önce bir tarafı takın sonra diğerini, kırılacak diye korkmuştum ben de ama biraz baskı uygulayın.
UltraViolent Hectopat Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 799 Çözümler 1 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2021 #3 Schizzo dedi: Hocam ben de zor takmıştım, önce bir tarafı takın sonra diğerini, kırılacak diye korkmuştum ben de ama biraz baskı uygulayın. Genişletmek için tıkla... Öyle yaptım. Teşekkür ederim.
Schizzo dedi: Hocam ben de zor takmıştım, önce bir tarafı takın sonra diğerini, kırılacak diye korkmuştum ben de ama biraz baskı uygulayın. Genişletmek için tıkla... Öyle yaptım. Teşekkür ederim.