BlueAim Decapat Katılım 26 Ağustos 2023 Mesajlar 967 Makaleler 3 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2025 #1 Havit Gamenote KB870L RGB Backlit Gaming Mekanik Klavye RGB Led Işıklandırma Backlit Mekanik Klavye Anti-Ghosting Özelliği Dayanıklı Metal Gövde Dekoratif Tasarım 2 Yıl Distribütör Garantili www.havitstore.com.tr Bu klavye istediğim kriterlere uyuyor sizce alınır mı?
Havit Gamenote KB870L RGB Backlit Gaming Mekanik Klavye RGB Led Işıklandırma Backlit Mekanik Klavye Anti-Ghosting Özelliği Dayanıklı Metal Gövde Dekoratif Tasarım 2 Yıl Distribütör Garantili www.havitstore.com.tr Bu klavye istediğim kriterlere uyuyor sizce alınır mı?
Arda Çakal Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 258 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2025 #2 Alınabilir ama klavye RGB değil Rainbow, bunu göz önüne alarak tercih edin. Tabii ki sizin tercihiniz ama ben olsam büyük enter tuşu tercih ederdim.
Alınabilir ama klavye RGB değil Rainbow, bunu göz önüne alarak tercih edin. Tabii ki sizin tercihiniz ama ben olsam büyük enter tuşu tercih ederdim.
BlueAim Decapat Katılım 26 Ağustos 2023 Mesajlar 967 Makaleler 3 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2025 #3 Arda Çakal dedi: Alınabilir ama klavye RGB değil Rainbow, bunu göz önüne alarak tercih edin. Tabii ki sizin tercihiniz ama ben olsam büyük enter tuşu tercih ederdim. Genişletmek için tıkla... Rainbow olması sıkıntı değil ya şu ana kadar hep Rainbow kullandım.
Arda Çakal dedi: Alınabilir ama klavye RGB değil Rainbow, bunu göz önüne alarak tercih edin. Tabii ki sizin tercihiniz ama ben olsam büyük enter tuşu tercih ederdim. Genişletmek için tıkla... Rainbow olması sıkıntı değil ya şu ana kadar hep Rainbow kullandım.