Bu klavyeyi almayı düşünüyorum; ancak sonradan yeni klavye almak istemediğim için daha iyi switchlerle değiştirmeyi düşündüm. Hiçbir yerde net bir kaynak göremeyince konu açmak istedim. Klavyenin hotswap özelliği var mıdır?
Bu klavyeyi almayı düşünüyorum; ancak sonradan yeni klavye almak istemediğim için daha iyi switchlerle değiştirmeyi düşündüm. Hiçbir yerde net bir kaynak göremeyince konu açmak istedim. Klavyenin hotswap özelliği var mıdır?
Yani satıcı soru cevap kısmında birine var demiş ama kutu açılım videolarına baktığımda kutudan ne yedek switch ne de switch puller çıkıyor. O yüzden olduğunu sanmıyorum, onun yerine blueforce titan tercih edebilirsin rengi sana uyarsa.
Blueforce Titan Rgb Mekanik Gaming Oyuncu Klavyesi Q Tr - Red HotSwap Switch yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
Bir de sonradan daha iyi switchlerle değiştirmek istesen switchler 400 500 e gelebilir, onun yerine şimdilik klavye almak yerine biraz daha biriktirip 1500 1600 civarında aula f75 yada ona benzer modeller bulabilirsin ikinci elde. Tercih sana kalmış hocam.