Havit kb884l alınır mı?

Yaklaşık 3 aydır KB884l kullanıyorum memnunum, sadece ışıklandırmasını beğenmedim tuşlar karanlıkta gözükmüyor.

Yaklaşık 3 aydır KB884l kullanıyorum memnunum, sadece ışıklandırmasını beğenmedim tuşlar karanlıkta gözükmüyor.
Bende bugün siparişim geliyor. Bakıcam artık umarım o sıkıntıyı yaşamam

Yeterince net teşekkür ederim
Ak820 çok daha iyi bence hocam

hocam bende aldım kullanıyorum aydınlatmasından çok memnun kaldım? duyduğum kadarıyla birkaç aydır klavyede lazer kesime geçmişler bende karanlıkta ışık görünüyo harflerde.

Son düzenleme:

Öyleyse çok iyi hayırlı olsun, maalesef benim klavyem lazer kesim olmadığından harfleri görmekte halen zorluk yaşıyorum, uyumlu keycaps bulursam değiştireceğim.

Öyleyse çok iyi hayırlı olsun, maalesef benim klavyem lazer kesim olmadığından harfleri görmekte halen zorluk yaşıyorum, uyumlu keycaps bulursam değiştireceğim.
teşekkür ederim hocam. umarım istediğiniz gibi keycapsleri bulursunuz. iyi forumlar

Hocam genel değerlendirmeniz nasıl 2000TL'ye değer mi? Yoksa 3200'e AK820PRO mu alınmalı?
paranız varsa ak820 pro iyi tercih ama kısa kullanım sonucu şuan memnunum kb884l den. uzun kullanımı sonrası yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…