E emin1834 Centipat Katılım 25 Kasım 2023 Mesajlar 84 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2024 #1 Ben Havit KB884l almayı düşünüyorum ama RGB aydınlatma alttan olduğu için keycapsden gözükmüyor. Saydam keycaps nereden bulabilirim?
Ben Havit KB884l almayı düşünüyorum ama RGB aydınlatma alttan olduğu için keycapsden gözükmüyor. Saydam keycaps nereden bulabilirim?
Gorilavcısı45 Decapat Katılım 12 Mayıs 2023 Mesajlar 706 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2024 #2 emin1834 dedi: Ben Havit KB884l almayı düşünüyorum ama RGB aydınlatma alttan olduğu için keycapsden gözükmüyor. Saydam keycaps nereden bulabilirim? Genişletmek için tıkla... Sadece yanları şeffaf olan puding keycapsler var. Linkini bıraktım, belki işinize yarar. Amazon.com
emin1834 dedi: Ben Havit KB884l almayı düşünüyorum ama RGB aydınlatma alttan olduğu için keycapsden gözükmüyor. Saydam keycaps nereden bulabilirim? Genişletmek için tıkla... Sadece yanları şeffaf olan puding keycapsler var. Linkini bıraktım, belki işinize yarar. Amazon.com