Havit KB904l klavye 1700TL'ye alınır mı?

onbirellibes

Picopat
Daha fazla  
Hocalarım uzun zamandır araştırıyorum bir arkadaş 1700 TL'ye satmayı düşünüyor eğer fiyata değer veya sorun çıkarmaz diyorsanız alacağım. Bu fiyata başka ne alınabilir? Önerilerinizi de bekliyorum %60 istemiyorum.

Niye bu kadar zam gelmişki geçen hafta 1900 TL'ye satılıyordu.

Hocalarım uzun zamandır araştırıyorum bir arkadaş 1700 TL'ye satmayı düşünüyor eğer fiyata değer veya sorun çıkarmaz diyorsanız alacağım. Bu fiyata başka ne alınabilir? Önerilerinizi de bekliyorum %60 istemiyorum.
Kaliteli bir ürüne benzemiyor, uzak durmanı tavsiye ederim.
Bütçe biraz daha çıkıyorsa Royal Kludge R65 yada R75 alınabilir. 2k civarına cıkarsan da F87 alabilirsin.

Peki neden kaliteliye benzemiyor hocam bilmediğimden soruyorum yanlış anlamayın.
Şöyle açıklayayım, içinde kullanılan parçalar belli değil, kronik sorun var mı yok mu belli değil. Markanın kendisinden klavyenin pcb si ile ilgili bilgi istedim ama dönüş yapan olmadı. Belki manyetik switchli bir klavye olarak vadettiğini verir, yani işini yapar ama ne kadar uzun ömürlü olur yada ne zaman bir sıkıntı çıkarır orası meçhul.

Şöyle açıklayayım, içinde kullanılan parçalar belli değil, kronik sorun var mı yok mu belli değil. Markanın kendisinden klavyenin PCB'si ile ilgili bilgi istedim ama dönüş yapan olmadı. Belki manyetik switchli bir klavye olarak vadettiğini verir, yani işini yapar ama ne kadar uzun ömürlü olur ya da ne zaman bir sıkıntı çıkarır orası meçhul.

Sağ olun hocam peki Machenike K500 Pro alınır mı? Veya Havit KB884l?

Sağ olun hocam peki Machenike K500 Pro alınır mı? Veya Havit KB884l?
K500 Pro şu anki fiyatıyla alınabilir, kb884l çok kötü klavye değil uyguna bulursan alabilirsin ama mesela R65 yada R75 ile aynı fiyattaysa onlar tercih ederdim. Çünkü ekran koymak için diğer yerlerden kısmışlar. Soketleri, switchleri keycapleri falan çok giriş seviye ama en azından hot swap olduğu için tercih edilebilir fiyatı çok uçuk olmadığı dönemler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı