Söylediklerinizin hemen hemen hepsine katılıyorum.
Ben H3'ü 700 TL gibi bir fiyata almıştım zamanında. Hiç 7.1 özelliğini kullanmıyorum sadece Stereo kullanıyorum. Rekabetçi oyun da oynamıyorum o yüzden beni tatmin ediyor. Mikrofon kalitesi ise kablolu kullanımda birçok kulaklığa göre daha iyi. Bunun haricinde ASUS ROG Pelta almıştım mesela 5600 küsur TL'ye, Pelta'dan çok daha iyi bir mikrofon kalitesi var H3'ün.(Kablolu kullanımda)
Benim bir kulaklıktan fazla bir beklentim yok. Rekabetçi oyun hiç oynamıyorum desem yeridir oynasam bile rekabetçi duygularla oynamıyorum birkaç el zevkine CS oynar çıkarım mesela.
Fiyatına göre iyi dememin sebebi ise;
700 TL'ye aldığım kulaklığı bilgisayarda oyun oynarken kullanıyorum, dışarıya çıktığımda telefonuma bağlayıp şarkı dinleyebiliyorum vs. gibi durumlar yüzünden beni çok memnun etti. Kulaklığın sol bağlantı yerinin çatlaması dışında da kötü bir şey yaşamadım. Bir ara H7'ye geçmeye kalkıştım onda da elime gelen H7'de de aşırı bir dip ses sorunu olduğu için iade edip vazgeçtim bu geçişe
Benim bir kulaklıktan en büyük beklentim; Mikrofon performansı güzel olması ve kumaş pedli olması. Ergonomi konusunda H3'e bile alıştığım için oraya çok girmiyorum, genel olarak kulak üstü kulaklıklar ile rahat edebilen birisiyim.