Havit Kraken Supernova 1 vs ATK Mercury

Baran0606

Picopat
Daha fazla  
Merhaba, iki kulaklık arasında kararsız kaldım. PvP oyun oynuyorum, Valorant, CS gibi. Gecikme ve ses kalitesi idare seviyede olması yeterli ama gecikme süresi en az olması lazım. Önereceğiniz veya bu iki kulaklıktan hangisini almam lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:

MCHOSE V9 Pro veya machenike GX30 Pro daha mantıklı olacaktır.

bu markaları yeni duydum hangisini tavsiye edersiniz sıkıntı çıkarmayacak türde garanti kapsamında filan

V9 Pro alın Havit Rampage gibi markalara yaklaşmayın atk alınabilir bir kulaklık ama v9 pronun sürücüleri daha iyi ve daha kaliteli bir kulaklık Mchose'yi ilk defa duymuş olabilirsiniz ama bilindik birçok markadan daha iyi olduğunu rahatlık ile söylebilirim.

renk temsili bu arada 2 farklı renk daha bulunuyor bunun dışında

karasız kaldım bu kulaklığın test videoları filan bir kaç tane gördüm kullanan var mı

karasız kaldım bu kulaklığın test videoları filan bir kaç tane gördüm kullanan var mı
Biraz yeni bir kulaklık v9 pro ama üzmez alın deneyin bence ya da kullanan birini bulalım.

kulanan biri varsa bilgi alsam çok güzel olur şarjı ne kadar gidiyor ve gecikme süresi hakkında bilgi sahibi oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…