Ekonominin durumu belli fiyat performans mikrofonu iyi olan kablosuz oyuncu kulaklığı almak istiyorum. Baktığım zaman en uygun fiyatlı Havit markası Havit içinden hangi modeli önerirsiniz? Başka marka varsa onlar da olur.
Şu anda kullandığım kulaklık.
Rampage RM-K7 Magnific 7.1 yaklaşık 4 senedir kullanıyorum aşırı memnundum fakat artık sürekli taşınmaktan falan dolayı kablo zarar gördü ve sağ tarafa ses ya çok az geliyor ya da hiç gelmiyor.
Ekonominin durumu belli fiyat performans mikrofonu iyi olan kablosuz oyuncu kulaklığı almak istiyorum. Baktığım zaman en uygun fiyatlı Havit markası Havit içinden hangi modeli önerirsiniz? Başka marka varsa onlar da olur.
Şu anda kullandığım kulaklık.
Rampage RM-K7 Magnific 7.1 yaklaşık 4 senedir kullanıyorum aşırı memnundum fakat artık sürekli taşınmaktan falan dolayı kablo zarar gördü ve sağ tarafa ses ya çok az geliyor ya da hiç gelmiyor.
Cızırtıdan ziyade boşta çalışırken dip ses verebiliyor. Tıs sesi alabiliyor ancak kale alınacak kadar çok ve uzun süreli değil. Rahatsız olanı olur sevmeyeni olur orasına karışamam ancak bu fiyat bandında özelliklerine göre iyi bir kulaklık olduğunu düşünüyorum. Bütçe yetmezse 2002D modeline de bakılabilir.
O model hakkında bilgim yok. Ancak dışarıdan tercih edilebilir duruyor. Velhasıl 2002P modeli beni aldığım günden beri üzmedi. Üzmeyecek gibi de duruyor bu gidişle. Detaylı özelliklerine inceleme videolarından bakabilirsiniz.
Rampage Crack Beyaz/gri 2.4ghz Usb + Bluetooth Kablosuz Mikrofonlu Profesyonel Gaming Oyuncu Kulaklığı 7.1 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.