Havit kulaklık tavsiyesi

Ben geçen gün Fuxi H3 aldım 3-4 gündür kullanıyorum yaklaşık günde 5 saat kullandım hala şarj etmedim gayet kaliteli fiyat performans.
Bu benim kendi deneyimlerime dayalı görüşüm hocam yanlış anlaşılmasın.

Son düzenleme:
Ben geçen gün Fuxi H3 aldım 3-4 gündür kullanıyorum yaklaşık günde 5 saat kullandım hala şarj etmedim gayet kaliteli fiyat performans.

Fuxi H3 bende de var ama;
1-çekim gücü 2.4GHz'de iken çok düşük yan odaya gidiyorum ses kesiliyor.
2-kulaklık çok hassas masaya ufaktan bir çarptığımda yan kısmı kırıldı silikonla ayakta duruyor şu an.
3-şarjını bilgisayarda 2.4 ile bağlı iken göremiyorsun oyunda şarjsız yakalandığın anda battery Low diye bağırıyor PC'nin sesini de kesiyor kritik bir anda olsan dahi.

Ama artıları da var.
1- şarjı dediğin gibi bayağı iyi götürüyor 1 gün gayet ideal bir kullanıcı için.
2- Bluetooth 2.4GHz kablolu olarak kullanılabiliyor.
3- mikrofonu tak çıkar (benim için çok iyi bir özellik kişiden kişiye değişiyor bu)

Fuxi H3 almanı önermem çok fazla kronik sorunu var. H2002P ve H7 kullanmış biri olarak 2002P'nin kalitesinin çok daha iyi olduğunu da söyleyebilirim. H3 h7'nin alt modeli üstelik. Tek avantajı kablosuz olması.

Fuxi H3 almanı önermem çok fazla kronik sorunu var. H2002P ve H7 kullanmış biri olarak 2002P'nin kalitesinin çok daha iyi olduğunu da söyleyebilirim. H3 h7'nin alt modeli üstelik. Tek avantajı kablosuz olması.

Ben sırf kablosuz+uygun fiyatlı diye almıştım zamanında o zamanlarda Technopat'ta konu açmak aklımın ucundan geçmemişti.

H7'yi kötü olduğunu bildiğim halde hem PC'de hem telefonda dışarıda tek kulaklık kullanmak için almıştım çok bütçem olmadığı için. İşimi görmüş müydü evet ama ses bozulmaları vb. çok yaşanıyordu. Şu an PC için de telefon için de farklı kulaklıklarım var, H7 bir köşede duruyor.

Bu arada kronik değil ama malzeme kalitesi aşırı kötü, kulaklık kulağımdayken kendi kendine eklem yerindeki vida girişi kırıldığı için kafada durmuyor şu an.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…