Havit marka oyuncu ekipmanları alınır mı?

ayz10

Centipat
Daha fazla  
Klavye: Havit Gamenote KB884l.
Kulaklık: Havit Gamenote FUXI-H3
Mouse: Havit Gamenote MS966wb.
Havit markasının kendi sitesinde combatry indirim kodu ile bunlar 4447 ₺'den 3779₺'ye düşüyor. Hepsini aynı siteden almak daha mantıklı geldi bana. Şu anda kullandığım ekipmanları idarelik olarak almıştım. Ofis klavyesi, normal bir kulaklık ve Logitech G300s mouse. Mouse diğer ekipmanlara göre biraz daha idare eder gibi ancak kablosuz bir mouse kullanmak istediğim için üstteki fareyi buldum. Klavyenin red switch olması hoşuma gitti. Kulaklıkta ise kablosuz düşündüğüm için bu ürünü buldum. Siz ne dersiniz bunlar alınır mı? Yoksa farklı markalara mı yönelmeliyim?

Fuxi H3 sesi full dışarıya veriyor almanı tavsiye etmem.

Kulaklık için kablosuz olması önceliğinse alabilirsin ama aynı fiyattaki kablolu kulaklıklardan ses kalitesi ve yalıtımı olarak daha kötü. Bunu bilerek al alacaksan.

Hocam kablosuz tercihim. Yorumları inceleyince dediğiniz şeyleri farkettim ancak daha öncesinde daha kalitelisini kullanmadığım için sıkıntı yaşayacağımı düşünmüyorum. Klavye ve mouse hakkında ne düşünüyorsunuz peki hocam?

Bir de kablolu olarak ne önerebilirsiniz yine 1000₺ bandında?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…