G goktug44 Picopat Katılım 24 Şubat 2025 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2025 #1 Havit 1020s için driver indirmeye çalışıyorum ama şöyle bir uyarı alıyorum: Kullanıcı hesabı ayarları en sonda oldugu halde yine açılmıyor yardım eder misiniz?
Havit 1020s için driver indirmeye çalışıyorum ama şöyle bir uyarı alıyorum: Kullanıcı hesabı ayarları en sonda oldugu halde yine açılmıyor yardım eder misiniz?
ÇakırMain4407 Decapat Katılım 15 Şubat 2023 Mesajlar 12 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel i5 11.Nesil 8 GB RAM 256 GB SSD Cinsiyet Kadın 28 Temmuz 2025 #2 Güvenlik için durdurmuş Güvenlik ayarlarını kapatman gerekiyor galiba
Bunduk Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 346 Çözümler 3 28 Temmuz 2025 #3 Hocam bende aynı sorunu yasamıstım farklı bir kaynaktan indirince sorun çözuldu. Fakat nereden indirdiğimi hatırlamıyorum.
Hocam bende aynı sorunu yasamıstım farklı bir kaynaktan indirince sorun çözuldu. Fakat nereden indirdiğimi hatırlamıyorum.
ilhanmis Hectopat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 197 Daha fazla Sistem Özellikleri ekran kartı: 1050 Ti. işlemci: Intel i3 10105F RAM: 16 GB. güç kaynağı: 600 watt. depolama: 1 TB HDD, 256 GB SSD. anakart: MSI PRO H410M-B Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2025 #4 Bunduk dedi: Hocam bende aynı sorunu yasamıstım farklı bir kaynaktan indirince sorun çözuldu. Fakat nereden indirdiğimi hatırlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Söyler misiniz acaba hatırladıysanız.
Bunduk dedi: Hocam bende aynı sorunu yasamıstım farklı bir kaynaktan indirince sorun çözuldu. Fakat nereden indirdiğimi hatırlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Söyler misiniz acaba hatırladıysanız.
Shapimaetinez Femtopat Katılım 26 Ocak 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2025 #5 @Bunduk uygulamyı herhangi bir platform üzerinden paylaşabilirmisiniz @Bunduk herhangiplatform üzerinden uygukamayı paylaşma imkanınız varmı
@Bunduk uygulamyı herhangi bir platform üzerinden paylaşabilirmisiniz @Bunduk herhangiplatform üzerinden uygukamayı paylaşma imkanınız varmı