M Musosek Zeptopat Katılım 17 Haziran 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2025 #1 Arkadaşlar bu Havit MS1020S'i yeni aldım ama makro atamasını yapamadım. Nasıl yapılacağını bilen biri varsa açıklayabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Haziran 2025
Arkadaşlar bu Havit MS1020S'i yeni aldım ama makro atamasını yapamadım. Nasıl yapılacağını bilen biri varsa açıklayabilir mi?
Alheratzz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2018 Mesajlar 1.067 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Videographer 17 Haziran 2025 #2 Musosek dedi: Arkadaşlar bu Havit MS1020S'i yeni aldım ama makro atamasını yapamadım. Nasıl yapılacağını bilen biri varsa açıklayabilir mi? Eki Görüntüle 2514469 Genişletmek için tıkla... Record'a bas. Hangi tuş ile makro yapacaksan o tuşa tıkla ve record kısmında çıkacak olan tuşa bas. Artı 0 Eksi
Musosek dedi: Arkadaşlar bu Havit MS1020S'i yeni aldım ama makro atamasını yapamadım. Nasıl yapılacağını bilen biri varsa açıklayabilir mi? Eki Görüntüle 2514469 Genişletmek için tıkla... Record'a bas. Hangi tuş ile makro yapacaksan o tuşa tıkla ve record kısmında çıkacak olan tuşa bas.
KS KS M Musosek Zeptopat Katılım 17 Haziran 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2025 #3 Alheratzz dedi: Record'a bas. Hangi tuş ile makro yapacaksan o tuşa tıkla ve record kısmında çıkacak olan tuşa bas. Genişletmek için tıkla... please right click diyo right clike basıyorum hiçbirşey olmuyo Artı 0 Eksi
Alheratzz dedi: Record'a bas. Hangi tuş ile makro yapacaksan o tuşa tıkla ve record kısmında çıkacak olan tuşa bas. Genişletmek için tıkla... please right click diyo right clike basıyorum hiçbirşey olmuyo
G goktug44 Picopat Katılım 24 Şubat 2025 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2025 #4 Musosek dedi: please right click diyo right clike basıyorum hiçbirşey olmuyo Genişletmek için tıkla... ben driverini indiremedim virüs hatası vs veriyo bana indirdiğin yeri atabilir misin? Artı -1 Eksi
Musosek dedi: please right click diyo right clike basıyorum hiçbirşey olmuyo Genişletmek için tıkla... ben driverini indiremedim virüs hatası vs veriyo bana indirdiğin yeri atabilir misin?