Havit MS966wb fare dongle ile kullanılırken takılıyor

y4s4f32

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, yeni, daha 2 gün önce aldığım kablosuz/kablolu/dongle’lı Havit MS966wb farem, dongle çalışırken şarjı full olmasına rağmen takılıyor. Güncellemeleri vs. yaptım ama olmuyor. Yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim.

Kimsenin bir fikri yok mu ?

Son düzenleme:
Çok yeni aynı ürünü aldım ve ilk testlerimde benzer durum ile karşılaştım. Durumu çözebildin mi?

Son düzenleme:
Bende mail atmistim 27 haziranda atmislar fark etmedim dun gordum. Tekrar ariza diye mail gondercem yeni teslimat kodu vs. Almak icin

ONceki gonderilen mailde kargoya verebilirsiniz diyordu.

Durumu açık açık anlatıp, video kaydına vs. alarak ürün ve durum hakkında detaylı bir mail attım. Ama cevap olarak garanti sürecini kapsayan (kargo kodu vs.) Taslak bir mail geldi. Taslak olduğunu şuradan biliyorum geçen günlerde servise ürün yollamak için mail atmıştım ve aynı mail gelmişti. Ben daha açıklayıcı ve sorun odağında bir mail beklerken, gönder bakarız tarzı bir mail almış oldum. Biraz araştırma yaptım ve bu sorun için modelden bağımsız olarak sensör kalitesizliği sebebiyle olduğunu yazan çeşitli arkadaşlar olduğunu gördüm. Değişim bile olsa sonraki üründe bu durumun olup olmayacağının garantisi yok gibi geldi. Şu an için hem firmanın bana bilgilendirme yapamaması hem de internette okuduklarım sebebiyle iade sürecini başlattım.

Yarin kargoya verecegim yeni gelen urunde bu olursa bende sizin gibi ürün iadesi baslatirim muhtemelen. Fakat aklima su takildi sensor kalitesizligi olsa kablolu moddada yapmaz mıydı? Veya Bluetooth modda. Sadece dongle modda yapiyor.

Yarin kargoya verecegim yeni gelen urunde bu olursa bende sizin gibi ürün iadesi baslatirim muhtemelen. Fakat aklima su takildi sensor kalitesizligi olsa kablolu moddada yapmaz mıydı? Veya Bluetooth modda. Sadece dongle modda yapiyor.

Bende kabloda da oluyordu. İade işlemini başlattım ama firma iade almamak için şu an 40 takla atıyor. İndirimden 700 TL'ye aldığım ürün için ürün garantiden çıkmış diyerek ben bozmuşum gibi bir dönüş yaptılar ve 1000TL tamir ücreti istediler, akıl tutulması yaşadım. Konu tüketici hakem heyetine gidecek gibi duruyor. Firmanın bundan sonra hiçbir ürününü kullanmam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…