Havit Store güvenilir midir?

Sanardes16

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
CPU: intel i3 12100f GPU:Rtx 3060 Bellek:Goodram IRDM 16GB Anakart: Msi H610M -E SSD:Western blue SN570
Hocam ben Havit ve Sharkoon ER3 arasında kaldım. Havit'in 800₺ civarı olan bir kulaklığı var onu almayı planlıyorum.Amazon'da yorumlara baktım ve genel ürünleri hakkında 14 değerlendirme var. Bunlardan birkaçı üünün paketinin ya da ambalaj/garanti kısmının açık olduğunu ve kendilerine ikinci el/iade edilen ürünün sıfır olarak satıldığından şüpheleniyorlar. Sizde böyle bir durum oldu mu ?

Bana önerilen ürün GameNote H2002D

Edit: Sizin aldığınız ürüne baktım. 1100₺ civarına bulabildim. Mikrofonun ve kulaklığın ses kalitesi nasıl ? Bana önerilen üründen (bana göre) daha güzel gözüküyor. Eğer mikrofon kalitesi güzel, malzeme kalitesi iyi/idare eder ise ve ergonomik olarak yeterliyse sizin aldığınız modelden almayı düşünüyorum.

Son düzenleme:

Hocam baktığınız kulaklık Havit H2002D gerçekten çok iyi bir kulaklıktır ben kesinlikle onu alırdım.

Ben Havit H2002D kullanıyorum elime geçti hiçbir sorun yok gayet memnunum sesi inanılmaz yüksek değil kulağa hoş geliyor dışarıdaki sesi olabildiğince engelliyor kulak asla rahatsız etmiyor ve baş ağrısı yapmıyor benim kulağımı tam kapsadı bassları çok hoş çok aşırı fazla değil ama vuruşu hissettiriyor dayanıklılık olarak 1 2 defa elimden kaydı ve düştü fakat hiçbir sorun olmadı mikrofonun ses kalitesi biraz az ama oldukça iyi dışarıdaki sesi başta almıyordu ama bu aralar gürültü engelleyicim açık olmasına rağmen hafif vantilatör sesi alıyor o kadar olur sanırım aşağı yukarı 1 aydır elimde ve gayet memnunum mikrofonunun ses seviyesi biraz düşük onun haricinde tam bir F/P ürün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…