Havit Store güvenilir midir?

Hocam baktığınız kulaklık Havit H2002D gerçekten çok iyi bir kulaklıktır ben kesinlikle onu alırdım.
Ben Havit H2002D kullanıyorum elime geçti hiçbir sorun yok gayet memnunum sesi inanılmaz yüksek değil kulağa hoş geliyor dışarıdaki sesi olabildiğince engelliyor kulak asla rahatsız etmiyor ve baş ağrısı yapmıyor benim kulağımı tam kapsadı bassları çok hoş çok aşırı fazla değil ama vuruşu hissettiriyor dayanıklılık olarak 1 2 defa elimden kaydı ve düştü fakat hiçbir sorun olmadı mikrofonun ses kalitesi biraz az ama oldukça iyi dışarıdaki sesi başta almıyordu ama bu aralar gürültü engelleyicim açık olmasına rağmen hafif vantilatör sesi alıyor o kadar olur sanırım aşağı yukarı 1 aydır elimde ve gayet memnunum mikrofonunun ses seviyesi biraz düşük onun haricinde tam bir F/P ürün
H2002P modelini aldım. İlk izlenimim olumlu fakat arkadaş mikrofon kalitesinde bir değişim yok diyor. JD710'dan daha iyi olur diye düşünmüştüm. Ve kulaklıkta şuan belirtebileceğim tek can sıkıcı durum ses açma kapama yerinin kafaya yakın olması. Bir şeyler içerken üzerine dökülürse korkusu var hep :)

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı