9ndependient Decapat Katılım 20 Nisan 2023 Mesajlar 454 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #1 Merhaba. Havit Store üzerinden alışveriş yapacağım. Ödeme sırasında T.C kimlik numarası istediği için kafam takıldı. Sizce güvenilir mi? Alışveriş yapan arkadaşlar var mı?
Merhaba. Havit Store üzerinden alışveriş yapacağım. Ödeme sırasında T.C kimlik numarası istediği için kafam takıldı. Sizce güvenilir mi? Alışveriş yapan arkadaşlar var mı?
L3US Hectopat Katılım 9 Ağustos 2022 Mesajlar 461 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #2 Evet güvenilir resmi sitesi araştırabilirsin T.C. Kimlik numarasını tahminimce fatura kesmek için kullanacaklardır.
Evet güvenilir resmi sitesi araştırabilirsin T.C. Kimlik numarasını tahminimce fatura kesmek için kullanacaklardır.
9ndependient Decapat Katılım 20 Nisan 2023 Mesajlar 454 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #3 L3US dedi: Evet güvenilir resmi sitesi araştırabilirsin T.C. Kimlik numarasını tahminimce fatura kesmek için kullanacaklardır. Genişletmek için tıkla... Ben de öyle tahmin ettim fakat yaşım tutmadığı için annemin T.C. numarası gerekiyor. Kendisi de biraz şüphelendi.
L3US dedi: Evet güvenilir resmi sitesi araştırabilirsin T.C. Kimlik numarasını tahminimce fatura kesmek için kullanacaklardır. Genişletmek için tıkla... Ben de öyle tahmin ettim fakat yaşım tutmadığı için annemin T.C. numarası gerekiyor. Kendisi de biraz şüphelendi.
L3US Hectopat Katılım 9 Ağustos 2022 Mesajlar 461 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #4 9ndependient dedi: Ben de öyle tahmin ettim fakat yaşım tutmadığı için annemin T.C. numarası gerekiyor. Kendisi de biraz şüphelendi. Genişletmek için tıkla... Kendi T.C.'ni gir ben şu ana kadar aldığım her şeyde kendi T.C. mi kullanıyorum şimdiye kadar problem çıkmadı kısacası çok da önemli değil.
9ndependient dedi: Ben de öyle tahmin ettim fakat yaşım tutmadığı için annemin T.C. numarası gerekiyor. Kendisi de biraz şüphelendi. Genişletmek için tıkla... Kendi T.C.'ni gir ben şu ana kadar aldığım her şeyde kendi T.C. mi kullanıyorum şimdiye kadar problem çıkmadı kısacası çok da önemli değil.
9ndependient Decapat Katılım 20 Nisan 2023 Mesajlar 454 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #5 L3US dedi: Kendi T.C.'ni gir ben şu ana kadar aldığım her şeyde kendi T.C. mi kullanıyorum şimdiye kadar problem çıkmadı kısacası çok da önemli değil. Genişletmek için tıkla... İade etmem gerekirse sıkıntı çıkmaması adına işimi garantiye almak isterim açıkçası. Önerin için sağol.
L3US dedi: Kendi T.C.'ni gir ben şu ana kadar aldığım her şeyde kendi T.C. mi kullanıyorum şimdiye kadar problem çıkmadı kısacası çok da önemli değil. Genişletmek için tıkla... İade etmem gerekirse sıkıntı çıkmaması adına işimi garantiye almak isterim açıkçası. Önerin için sağol.