Havit Store güvenli mi?

9ndependient

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Havit Store üzerinden alışveriş yapacağım. Ödeme sırasında T.C kimlik numarası istediği için kafam takıldı. Sizce güvenilir mi? Alışveriş yapan arkadaşlar var mı?

Evet güvenilir resmi sitesi araştırabilirsin T.C. Kimlik numarasını tahminimce fatura kesmek için kullanacaklardır.

Evet güvenilir resmi sitesi araştırabilirsin T.C. Kimlik numarasını tahminimce fatura kesmek için kullanacaklardır.

Ben de öyle tahmin ettim fakat yaşım tutmadığı için annemin T.C. numarası gerekiyor. Kendisi de biraz şüphelendi.

Ben de öyle tahmin ettim fakat yaşım tutmadığı için annemin T.C. numarası gerekiyor. Kendisi de biraz şüphelendi.
Kendi T.C.'ni gir ben şu ana kadar aldığım her şeyde kendi T.C. mi kullanıyorum şimdiye kadar problem çıkmadı kısacası çok da önemli değil.

Kendi T.C.'ni gir ben şu ana kadar aldığım her şeyde kendi T.C. mi kullanıyorum şimdiye kadar problem çıkmadı kısacası çok da önemli değil.
İade etmem gerekirse sıkıntı çıkmaması adına işimi garantiye almak isterim açıkçası. Önerin için sağol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…