CrowNE Centipat Katılım 5 Haziran 2023 Mesajlar 57 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2024 #1 Merhaba Havit Store'dan H2002D kulaklık aldım ve elime ulaştıkdan sonra denedim, küçük geldi. Kafamı sıktıgından direkt iade talebi oluşturup iade kodu ile gönderdim. Ve bana ücret iadesi için 20 gün süreceği söylendi. Bu kadar sürüyor mu iadeler?
Merhaba Havit Store'dan H2002D kulaklık aldım ve elime ulaştıkdan sonra denedim, küçük geldi. Kafamı sıktıgından direkt iade talebi oluşturup iade kodu ile gönderdim. Ve bana ücret iadesi için 20 gün süreceği söylendi. Bu kadar sürüyor mu iadeler?
Feitanq11 Centipat Katılım 27 Eylül 2024 Mesajlar 591 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri MSI Thin GF63 12VE-083XTR Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Eylül 2024 #2 Hocam o maksimum süre bankanıza bağlı olarak 3 4 gün içinde iade hesabınıza yansıyacaktır endişelenmenize gerek yok.
Hocam o maksimum süre bankanıza bağlı olarak 3 4 gün içinde iade hesabınıza yansıyacaktır endişelenmenize gerek yok.
CrowNE Centipat Katılım 5 Haziran 2023 Mesajlar 57 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2024 #3 Feitanq11 dedi: Hocam o maksimum süre bankanıza bağlı olarak 3 4 gün içinde iade hesabınıza yansıyacaktır endişelenmenize gerek yok. Genişletmek için tıkla... teknik servis süremiz 20 iş günüdür diyip duruyolarda whatsappdan yazdım yetkililere
Feitanq11 dedi: Hocam o maksimum süre bankanıza bağlı olarak 3 4 gün içinde iade hesabınıza yansıyacaktır endişelenmenize gerek yok. Genişletmek için tıkla... teknik servis süremiz 20 iş günüdür diyip duruyolarda whatsappdan yazdım yetkililere
Feitanq11 Centipat Katılım 27 Eylül 2024 Mesajlar 591 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri MSI Thin GF63 12VE-083XTR Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Eylül 2024 #4 CrowNE dedi: Teknik servis süremiz 20 iş günüdür deyip duruyolarda WhatsApp'dan yazdım yetkililere. Genişletmek için tıkla... Teknik servislik bir durum yok hocam ürün kontrol edilecek bir sorun yoksa hemen iade olacak gönlünüzü ferah tutun o kadar sürmez.
CrowNE dedi: Teknik servis süremiz 20 iş günüdür deyip duruyolarda WhatsApp'dan yazdım yetkililere. Genişletmek için tıkla... Teknik servislik bir durum yok hocam ürün kontrol edilecek bir sorun yoksa hemen iade olacak gönlünüzü ferah tutun o kadar sürmez.
CrowNE Centipat Katılım 5 Haziran 2023 Mesajlar 57 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2024 #5 Feitanq11 dedi: Teknik servislik bir durum yok hocam ürün kontrol edilecek bir sorun yoksa hemen iade olacak gönlünüzü ferah tutun o kadar sürmez. Genişletmek için tıkla... Umarım hocam göreceğiz artık sağ olun.
Feitanq11 dedi: Teknik servislik bir durum yok hocam ürün kontrol edilecek bir sorun yoksa hemen iade olacak gönlünüzü ferah tutun o kadar sürmez. Genişletmek için tıkla... Umarım hocam göreceğiz artık sağ olun.