slexyn Picopat Katılım 26 Ocak 2025 Mesajlar 128 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2025 #1 Havit TW970 kulaklık aldım fakat Havit Life uygulamasında görünmüyor, yani uygulamaya bağlayamıyorum. Ne yapmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Şubat 2025
Havit TW970 kulaklık aldım fakat Havit Life uygulamasında görünmüyor, yani uygulamaya bağlayamıyorum. Ne yapmalıyım?
myarisli Femtopat Katılım 1 Aralık 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2025 #2 slexyn dedi: Havit TW970 kulaklık aldım fakat Havit Life uygulamasında görünmüyor, yani uygulamaya bağlayamıyorum. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Hocam merhaba, aynı sorunu bende yaşıyorum. Bir çözüm bulabildin mi acaba? Artı 0 Eksi
slexyn dedi: Havit TW970 kulaklık aldım fakat Havit Life uygulamasında görünmüyor, yani uygulamaya bağlayamıyorum. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Hocam merhaba, aynı sorunu bende yaşıyorum. Bir çözüm bulabildin mi acaba?
KS KS slexyn Picopat Katılım 26 Ocak 2025 Mesajlar 128 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2025 #3 myarisli dedi: Hocam merhaba, aynı sorunu bende yaşıyorum. Bir çözüm bulabildin mi acaba? Genişletmek için tıkla... Hayır ondan sonra bidaha ugrasmadim Artı 0 Eksi
myarisli dedi: Hocam merhaba, aynı sorunu bende yaşıyorum. Bir çözüm bulabildin mi acaba? Genişletmek için tıkla... Hayır ondan sonra bidaha ugrasmadim
myarisli Femtopat Katılım 1 Aralık 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2025 #4 Uygulama olmadan devam edeceğiz artık . Yanıtın için teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
KS KS slexyn Picopat Katılım 26 Ocak 2025 Mesajlar 128 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2025 #5 myarisli dedi: Uygulama olmadan devam edeceğiz artık . Yanıtın için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Şimdi bidaha deniyorum bekleyin Olmadı abi Artı 0 Eksi
myarisli dedi: Uygulama olmadan devam edeceğiz artık . Yanıtın için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Şimdi bidaha deniyorum bekleyin Olmadı abi
myarisli Femtopat Katılım 1 Aralık 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2025 #6 slexyn dedi: Şimdi bir daha deniyorum bekleyin. Olmadı abi. Genişletmek için tıkla... Sağlık olsun, yapacak bir şey yok gibi duruyor. Denediğin için teşekkür ederim Artı 0 Eksi
slexyn dedi: Şimdi bir daha deniyorum bekleyin. Olmadı abi. Genişletmek için tıkla... Sağlık olsun, yapacak bir şey yok gibi duruyor. Denediğin için teşekkür ederim