Selamlar eve yeni geldim şimdi gördüm ürüne benim puanım 10 üzerinden 10 bu arada aldığım için abartmıyorum cidden bu fiyata beklentileri mi karşıladı fazlasıyla ondan dolayı kısaca özet geçeyim ilk sorunuz olursa aktifsem yanıtlarım 1-şarj konusunda kutusu ile yaklaşık 4 defa iki kulaklığı şarj edebiliyorum ben ve kulaklıklar kendi başlarına Gaming modda iken yaklaşık 7-8 saat gidiyor normal modda çok ölçmedim ışıkları kapalı iken ve şarj olma süresi ktusu biraz uzun sürüyor sıfırlandığında dolması 2-2.30 saat alıyor 2-ms süresi bu kulaklıktaki en sevdiğim şey ben müzik modundada kullanıyorum dışarıda sporda iken vb. müzik modunda gecikme oyunlarda ve videolarda hisediyorsunuz ama müzik dinlemede ya da gündelik kullanayım için iyi ha bu arada Gaming modda yani dungle ile sanki kablolu kulaklık kulanıyormuşum gibi gecikme yok neredeyse 3-ses kalitesi kulaklığın sesleri gerçekten iyi Gaming moddayken daha çok oyun odaklı oluyor ses normal müzik modunda ise müzikteki tizzleri daha iyi hisediyorsun 4-mikrofon kalitesi mikrofonda ses kalitesi kendi segmentinde iyi ama kulaklıktaki mikrofonu beğenme sebebim ses kalitesinden ziyade mükemmel bir gürültü engelemesi var yanımda fanlar çalışıyor ve ses bozulmadan gidiyor çift mikrofon olunca ayrı bir iyi 5- görünüş olarak beni gayet tatmin etti aklıma başka bir şey gelmiyor sorun varsa sorabilirsin.