Havit TW970 TWS alınır mı?

HerrAres

Kilopat
Merhaba daha önce de benzer bir konu açmıştım, kulak içi kablosuz Gaming kulaklık arayışım var. Kulaklıktan çok bir beklentim yok. Normal bir ses kalitesi, düşük gecikme ve en önemlisi Discord kullanarak oyun oynarken Bluetooth kulaklıklarda bulunan Free hands modunun yaşattığı ses gitmeme ve bozulma olayının olmaması. Daha önce açtığım konuda öyle bir kulaklığın olmadığını ve sadece ASUS'un yeni bir modelinde olduğunu söyleyenler olmuştu, o modelin de linki aşağıda o zaman bana pahalı gelmişti ve ucuz alternatif aramıştım ve bulamamıştım. Bugün önüme Havit TW970 TWS modeli çıktı bu model ASUS gibi bir dongle a sahip olduğu için ASUS'un ucuz bir alternatifi olabilir mi? Teşekkürler.
Havit
Asus

Ben de almayı düşündüm ama hiç inceleme veya bilgi yok.
Aldın mı? Ben biraz araştırdım aslında bir kaç model daha var Razer ve Anker diye bir markanın kulaklığı var Razer hakkında çok fazla kötü yorum var ama Anker daha az kötü yoruma sahip, her ikiside bu kulaklıktan daha pahalı ama Asus' tan daha ucuz baya kararsız kaldım.

Aldın mı? Ben biraz araştırdım aslında birkaç model daha var Razer ve Anker diye bir markanın kulaklığı var Razer hakkında çok fazla kötü yorum var ama Anker daha az kötü yoruma sahip, her ikisi de bu kulaklıktan daha pahalı ama ASUS'tan daha ucuz bayağı kararsız kaldım.

Aldın mı bir tanesini.

Aldım ben Havit'i. 1 aylık kullanım sonucunda şunları söyleyebilirim: çok rahat, gecikme kablosuz için çok iyi, ses yüksekliği orta olduğu için %100 kullanıyorum, bu yüzden şarjı çabuk bitiyor. 2 saat oyun oynadıktan sonra şarja takmak zorunda kalıyorum genellikle. Bazen 2 saatten bile kısa sürebiliyor.
Uzun süre oyun oynayan kesinlikle yedek bir kulaklık kullanmalı, sizi oyun ortasında rezil edebiliyor. Renkleri bayağı canlı, müzik açısından da orta ayar bir kulaklık. Parasının hakkını veriyor müzikte, daha fazlası değil ama.
Oyun için Razer da kullandım, kulakiçi kablosuz olarak kullandığım en iyi kulaklık Havit, gecikme ve ses kasma açısından.
Tabi ki üst düzey 7.1 oyun kulaklıkları performansı beklemeyin ama tatmin etti beni. İlk bunu takıyorum, şarj biter de oyunum uzarsa yedek kablolu kulaklık takıyorum.

Aldım ben Havit'i. 1 aylık kullanım sonucunda şunları söyleyebilirim: Çok rahat, gecikme kablosuz için çok iyi, ses yüksekliği orta olduğu için %100 kullanıyorum, bu yüzden şarjı çabuk bitiyor. 2 saat oyun oynadıktan sonra şarja takmak zorunda kalıyorum genellikle. Bazen 2 saatten bile kısa sürebiliyor.
Uzun süre oyun oynayan kesinlikle yedek bir kulaklık kullanmalı, sizi oyun ortasında rezil edebiliyor. Renkleri bayağı canlı, müzik açısından da orta ayar bir kulaklık. Parasının hakkını veriyor müzikte, daha fazlası değil ama.
Oyun için Razer da kullandım, kulak içi kablosuz olarak kullandığım en iyi kulaklık Havit, gecikme ve ses kasma açısından.
Tabii ki üst düzey 7.1 oyun kulaklıkları performansı beklemeyin ama tatmin etti beni. İlk bunu takıyorum, şarj biter de oyunum uzarsa yedek kablolu kulaklık takıyorum.

Bende HyperX Cloud 2 var zaten başım ağrıdığında ya da uzanıp oyun oynamak için alınır diyorsun o zaman.

Bende HyperX Cloud 2 var zaten başım ağrıdığında ya da uzanıp oyun oynamak için alınır diyorsun o zaman.
Ben de o senaryoda kullanıyorum bazen hocam. FPS oyunu oynuyorum genelde aslında. Özellikle terleme, baş ağrısı, baskı gibi dertlerimi çok azaltıyor. O açıdan bile öneririm.

Hocam biraz konuyu hortlatmış gibi olacağım ama ben hem oyun hem de müzik için alayım istiyorum bunu dışarıda toplum içinde takarken RGB ışıkları beni çok rahatsız eder bu ışıklar kapatılıyor mu bir de müzik performansı nasıl (bas ve tizleri falan) senin uzun süreli deneyimini paylaşırsan sevirim :)

Birde kendi telefon uygulaması var mı

Son düzenleme:
Hocam biraz konuyu hortlatmış gibi olacağım ama ben hem oyun hem de müzik için alayım istiyorum bunu dışarıda toplum içinde takarken RGB ışıkları beni çok rahatsız eder bu ışıklar kapatılıyor mu bir de müzik performansı nasıl (bas ve tizleri falan) senin uzun süreli deneyimini paylaşırsan sevirim :)

Bir de kendi telefon uygulaması var mı?

Biraz konuyu hortlatıyorum ama :D bayağı iyi alabilirsiniz uygulaması yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı