B Bakugan Femtopat Katılım 25 Haziran 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2025 #1 Arkadaşlar 2 gün önce Havit TW970 adında bir TWS kulaklık aldım. Kulaklık sağ kulaklıktaki mikrofondan ses veriyor ama sol kulaklıktaki mikrofondan ses vermiyor. Normalimi böyle? Yani tüm TWS kulaklıklarda ses sadece 1 taraftan mı gidiyor? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Mart 2025
Arkadaşlar 2 gün önce Havit TW970 adında bir TWS kulaklık aldım. Kulaklık sağ kulaklıktaki mikrofondan ses veriyor ama sol kulaklıktaki mikrofondan ses vermiyor. Normalimi böyle? Yani tüm TWS kulaklıklarda ses sadece 1 taraftan mı gidiyor?
odemisli35 Attopat Katılım 18 Mart 2025 Mesajlar 38 Daha fazla Sistem Özellikleri 8+6 GB RAM İntel Core i5 Nvidia GeForce RTX 3050 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Mart 2025 #2 Hocam yazılımsal olabilir, veya cihaz darbe almışsa içindeki parçalar, kablo gevşemiş, oynamış veya çıkmış olabilir.
Hocam yazılımsal olabilir, veya cihaz darbe almışsa içindeki parçalar, kablo gevşemiş, oynamış veya çıkmış olabilir.
B Bakugan Femtopat Katılım 25 Haziran 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2025 #3 odemisli35 dedi: Hocam yazılımsal olabilir, veya cihaz darbe almışsa içindeki parçalar, kablo gevşemiş, oynamış veya çıkmış olabilir. Genişletmek için tıkla... TWS kulaklıklarda normali ne peki sesi iki kulaklıkta birden mi verir?
odemisli35 dedi: Hocam yazılımsal olabilir, veya cihaz darbe almışsa içindeki parçalar, kablo gevşemiş, oynamış veya çıkmış olabilir. Genişletmek için tıkla... TWS kulaklıklarda normali ne peki sesi iki kulaklıkta birden mi verir?
odemisli35 Attopat Katılım 18 Mart 2025 Mesajlar 38 Daha fazla Sistem Özellikleri 8+6 GB RAM İntel Core i5 Nvidia GeForce RTX 3050 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Mart 2025 #4 Bakugan dedi: TWS kulaklıklarda normali ne peki sesi iki kulaklıkta birden mi verir? Genişletmek için tıkla... Evet.
Bakugan dedi: TWS kulaklıklarda normali ne peki sesi iki kulaklıkta birden mi verir? Genişletmek için tıkla... Evet.
B Bakugan Femtopat Katılım 25 Haziran 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2025 #5 odemisli35 dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Demek ki bende bir sıkıntı var yerden bir darbe falan da almadı acaba garanti karşılar mı?
odemisli35 dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Demek ki bende bir sıkıntı var yerden bir darbe falan da almadı acaba garanti karşılar mı?
odemisli35 Attopat Katılım 18 Mart 2025 Mesajlar 38 Daha fazla Sistem Özellikleri 8+6 GB RAM İntel Core i5 Nvidia GeForce RTX 3050 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Mart 2025 #6 Bakugan dedi: Demek ki bende bir sıkıntı var yerden bir darbe falan da almadı acaba garanti karşılar mı? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam öyle demek istemedim. Garantisi varsa bir sorun, belki karşılar.
Bakugan dedi: Demek ki bende bir sıkıntı var yerden bir darbe falan da almadı acaba garanti karşılar mı? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam öyle demek istemedim. Garantisi varsa bir sorun, belki karşılar.
B Bakugan Femtopat Katılım 25 Haziran 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2025 #7 Tamam teşekkürler